Geen nieuwe meldingen

Grubbehoeve 22, Amsterdam

Amsterdam-zuidoost: massages naar keuze van 60 minuten bij Fysio Mama

Kies optie

In een Notendop

Laat je één, drie of vijf keer weldadig en deskundig behandelen tijdens een ontspannings-, deep tissue- of sportmassage.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Laat je één, drie of vijf keer weldadig en deskundig behandelen tijdens een onstpannings-, deep tissue- of sportmassage.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor één massage naar keuze van 60 minuten (waarde € 60)
  • € 54,99 voor drie massages naar keuze van 60 minuten (waarde € 180)
  • € 89,99 voor vijf massages naar keuze van 60 minuten (waarde € 300)

Kies één van de 60 minuten durende massages:

  • Ontspanningsmassage: tijdens deze ontspanningsmassage zweef je met je gedachten ergens tussen hemel en aarde. Je spieren krijgen een oppepper en problemen met gewrichten worden aangepakt.
  • Deep tissue-massage: hierbij worden gezicht, hoofd, nek en schouders gemasseerd. Deze massage wordt als prettig ervaren bij hoofdpijnklachten, maar is ook prima ter ontspanning.
  • Sportmassage: bij een sportblessure die blijft zeuren kan je kiezen voor een sportmassage van 60 minuten om de spanning in je spieren te verlichten.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Na inwisseling van je groupon zijn de overige massages nog 4 maanden geldig.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 0618 824 445, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fysio Mama

Behalve voor een portie ontspanning tijdens een massage kan je bij Fysio Mama onder meer terecht voor herstel van het lichamelijk functioneren en onderhoud van je lijf. In de fysiotherapiepraktijk focust de lichaamsdeskundige zich niet alleen op pijn en klachten, maar ook de persoonlijke situatie wordt meegenomen in de aanpak van jouw gezondheidsprobleem. De fysiotherapeute is specialist op het gebied van diagnostiek, behandeling, training, advies en preventie bij zeven uiteenlopende lichamelijke klachten. Denk aan lage rugklachten, nek- en schouderklachten, postoperatieve revalidatie of chronische aandoeningen. De praktijk vind je in Amsterdam-Zuidoost.