Geen nieuwe meldingen
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

1 of 2 dagen kerstshoppen in Duitsland, België of Nederland incl. luxe busreis + 9 uur vrije tijd

1 of 2 dagen Kerstshoppen incl. luxe busreis 9 uur vrije tijd

Wat je krijgt

Inclusief in alle opties

 • De prijs is per persoon
 • Een luxe busreis naar een stad naar keuze in Duitsland, België of Nederland
 • 9 uur vrije tijd om te kerstshoppen
 • Reserveringskosten
 • Toeristenbelasting
 • Calamiteitenfonds

Inclusief in opties naar keuze

 • 1 overnachting in een standaard tweepersoonskamer
 • Ontbijt in het hotel

De opties

 • Dagtrip kerstmarkt in stad naar keuze incl. luxe busreis - voor 1 pers. - € 24
 • 2 dagen kerstshoppen in twee steden incl. luxe busreis en 1 overnachting - voor 1 pers. - € 89

Niet inclusief

 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven (maaltijden, drankjes, excursies etc.)
 • Entreegelden voor de kerstmarkten

Naar keuze bij te boeken:

 • Gegarandeerde stoelen naast elkaar - € 7
 • Specifieke stoelreservering - € 15

Geldigheid en annuleringsbeleid

 • Geldig voor vertrek in de periode vanaf 16-11-2019 t/m 28-12-2019 (afhankelijk van de gekozen optie)
 • Boeken verplicht binnen 48 uur na aankoop van je groupon
 • Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk

De prijs is per persoon. De 2-daagse reis is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer (verblijf in tweepersoonskamer). Je hebt in dat geval 2 groupons nodig om de boeking te kunnen maken. Alleen reizen is ook mogelijk, koop hiervoor 1 groupon, voor de 1-daagse reis betaal je hiervoor geen toeslag, voor de 2-daagse reis betaal je een toeslag van € 30 (verblijf in een eenpersoonskamer) per kamer. Met drie personen reizen is ook mogelijk, koop daarvoor drie groupons en betaal een toeslag van € 30, rechtstreeks aan de aanbieder. Je verblijft dan in een driepersoonskamer of een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer.

Kerstshoppen

Het is alweer bijna zover, the most wonderful time of the year komt er aan en om de feestdagen goed te beginnen kun je met jouw groupon 1 of 2 dagen kerstshoppen in een stad naar keuze in Duitsland, België of Nederland. Deze steden staan bekend om hun grote kerstmarkten waar je helemaal in de wintersfeer komt.

Je hebt in je stad naar keuze maar liefst minimaal 9 uur vrije tijd om de kerstmarkten rond te struinen, voordat de bus je weer komt ophalen voor de terugreis of naar je hotel (in het geval van de 2-daagse trip).

Let op: voor sommige kerstmarkten dient een entree te worden betaald. Deze dient ter plaatse betaald te worden.

Een dagje kerstshoppen in Duitsland

In de ochtend vertrek je per touringcar vanaf een locatie (zie hieronder) naar keuze naar Düsseldorf, Essen, Düsseldorf, Keulen, Münster of Oberhausen (afhankelijk van de keuze die je tijdens het boeken hebt gemaakt) waar je in de ochtend arriveert. Vervolgens krijg je tot de avond om de kerstsfeer in en rond het centrum van de stad op te snuiven.

Ieder jaar wordt het centrum van deze Duitse steden omgetoverd tot een waar winterparadijs met verschillende locaties met allerlei kraampjes met kerstspulletjes, glühwein en hapjes. Alle pleintjes staan met elkaar in verbinding. De stad en alle hutjes en kraampjes zijn volledig versierd met kerstverlichting, er is een reusachtige kerstboom met een kerststal en een ijsbaan te vinden. Daarnaast zijn er allerlei leuke kerstspullen te koop zodat je de sfeer mee naar huis kunt nemen. En na een lange dag ronddwalen kunnen de kinderen nog een rondje maken op één van de draaimolens. Rond etenstijd is het weer tijd om te beginnen aan de terugreis naar Nederland.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. Klik op je stad naar keuze en daarna op “Opstapplaatsen”. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Een dagje kerstshoppen in België

De kerstmarkten van Antwerpen, Brussel en Brugge zijn een ideaal uitje voor het hele gezin. De sfeervolle oude stadscentrums van de steden worden elk jaar omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. Door het hele centrum vind je al tal van kleine chalets met leuke kerstcadeautjes. Deze chalets bieden diverse winterse producten zoals warme handschoenen of mutsen, kerstdecoratie of een winterse versnapering. Alle pleintjes staan met elkaar in verbinding. Ook is er een gezellige ijsbaan waarop zowel jong als oud lekker kan schaatsen. Kinderen kunnen genieten van de zoete heerlijkheden die aangeboden worden, de mannen kunnen genieten van een heerlijk biertje of schnapps en voor de dames is er genoeg te koop bij de vele kraampjes die in de binnenstad opgesteld staan. Vanaf de door jou gekozen opstapplaats vertrek je in de ochtend op de door jou gekozen reisdatum per luxe touringcar en arriveer je in de ochtend. Je hebt voldoende vrije tijd om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. In de avond is het weer tijd voor de terugreis naar Nederland.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. Klik op je stad naar keuze en daarna op “Opstapplaatsen”. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Een dagje kerstshoppen in Nederland

Proef de Limburgse gezelligheid, maak kennis met de historische binnenstad van Maastricht of Valkenburg en ontdek de knusse kerstsfeer. Vanaf de opstapplaats reis je in de ochtend van de door jou gekozen reisdatum per luxe touringcar richting Limburg waar je in de ochtend arriveert in Maastricht of Valkenburg. In het centrum word je afgezet door de chauffeur. Er is voldoende vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. In de stad staan op verschillende locaties kleine kerstmarkten en stalletjes. Kerstartikelen en -lekkernijen zijn overal verkrijgbaar. Maak een mooie wandeling door de prachtig versierde straatjes met etalages. Houten kraampjes, een groot reuzenrad, een ijsbaan en een reuze draaimolen bezorgen je dat echte kerstgevoel. In de avond is het weer tijd voor de terugreis naar Nederland.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. Klik op je stad naar keuze en daarna op “Opstapplaatsen”. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

2-daagse trip kerstshoppen

Ga je voor de reis van 2 dagen, dan mag je een dagje in de ene stad kerstshoppen en een dagje in de andere. Je hebt de keuze uit de volgende stedencombi’s:

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. Klik op je stedencombinatie naar keuze en daarna op “Opstapplaatsen”. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Veelgestelde vragen

1. Hoe boek ik mijn reis?

Lees zorgvuldig de voorwaarden van deze deal (zie tabblad “Voorwaarden & details”). Koop vervolgens per persoon je groupon voor de reisdata van voorkeur, via de “KOOP!”-knop. Boek en bevestig je reis binnen 48 uur na aankoop van je groupon, via de volgende links:

2. Hoe kom ik er achter of de reisdata die mijn voorkeur hebben beschikbaar zijn?

De dealopties zijn gebaseerd op een vertrekperiode tussen 16-11-2019 en 28-12-2019. Klik op bovenstaande links (vraag 1) om erachter te komen of jouw gewenste aankomstdatum wordt aangeboden. Zit jouw gewenste aankomstdatum er niet tussen? Dan wordt deze helaas niet aangeboden.

3. Wat gebeurt er als ik een groupon koop en mijn reisdata niet beschikbaar zijn?

Slangen Reizen biedt verschillende vertrekdata aan. Mocht je gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar zijn, kan je contact opnemen met onze Klantenservice en een restitutie aanvragen. Dit kan alleen wanneer de boeking nog niet is afgerond bij Slangen Reizen.

​4. Wanneer ontvang ik mijn boekingsbevestiging en reispapieren?

Je ontvangt je boekingsbevestiging direct na het plaatsen van de boeking. 5 dagen voor vertrek ontvang je je reispapieren. Als je deze niet op tijd hebt ontvangen of hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met Slangen Reizen via 085 00 63 700, bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

5. Moet ik een groupon kopen voor mijn kind?

Kinderen tot 3 jaar mogen gratis op schoot meereizen (max 1 kind per volwassene), voor kinderen vanaf 3 jaar dient er een groupon te worden gekocht.

Faciliteiten

Hotels

 • Check-in: vanaf 15.00 uur; check-out: tot 12.00 uur
 • Huisdieren niet toegestaan

Voorwaarden

Geldigheid
Geldig voor vertrek in de periode vanaf 16-11-2019 t/m 28-12-2019 (afhankelijk van de gekozen optie).

De prijs is per persoon. De 2-daagse reis is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer (verblijf in tweepersoonskamer). Je hebt in dat geval 2 groupons nodig om de boeking te kunnen maken.

Alleen reizen is ook mogelijk, koop hiervoor 1 groupon, voor de 1-daagse reis betaal je hiervoor geen toeslag, voor de 2-daagse reis betaal je een toeslag van € 30 (verblijf in een eenpersoonskamer) per kamer. Met drie personen reizen is ook mogelijk, koop daarvoor drie groupons en betaal een toeslag van € 30, rechtstreeks aan de aanbieder. Je verblijft dan in een driepersoonskamer of een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer.

Boeken
Boeken verplicht binnen 48 uur na aankoop van je groupon.
Boeken verplicht via online formulier:
1 dagje kerstshoppen in stad naar keuze: www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-kerstshoppen
2 dagen kerstshoppen in stad naar keuze: www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-kerstshoppen-2-dagen

Je ontvangt direct na het maken van de boeking een boekingsbevestiging via e-mail van het hotel/de aanbieder.
Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
Boekingen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar nadat ze bevestigd zijn.
Niet inbegrepen
Toegangsentrees, niet-vermelde maaltijden, reisverzekering en persoonlijke uitgaven.
Beperkingen
Je bent in de stad naar keuze op de datum die je boekt en je vertrekt in de avond/nacht ervoor. Op sommige data kan er gebruik worden gemaakt van een wisselpunt.
Hotel- en vervoerdetails
Mochten deze hotels geen beschikbaarheid hebben, dan wordt er een gelijkwaardig hotel voor je geboekt.
Geldig voor busreis van Nederland naar Antwerpen, Brugge, Brussel, Düsseldorf, Essen, Düsseldorf, Keulen, Münster, Oberhausen, Maastricht of Valkenburg.
Je moet jouw geprinte reispapieren in je bezit hebben.
Een geldig paspoort of geldige ID-kaart is vereist.
Geldig voor busvervoer, en bij de 2-daagse reis met ontbijt en verblijf in een hotelkamer.
Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd.

Naar keuze bij te boeken

Gegarandeerde stoelen naast elkaar - € 7
Specifieke stoelreservering - € 15

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Slangen Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.
Slangen Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren in geval het insolvent wordt.

Slangen Reizen beschikt over een insolventiebescherming afgesloten bij SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden. Reizigers kunnen contact opnemen met deze entiteit of, indien van toepassing, de bevoegde autoriteit (SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR nr 3759), Postbus 4040, 3006 AA Rotterdam, +31 10 414 63 77) als services worden geweigerd vanwege het faillissement van Slangen Reizen.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vind je hier.

Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel GmbH. en niet door Groupon Netherlands.
Op deze deal zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing.

1 of 2 dagen Kerstshoppen in Duitsland of Benelux

Stedentrip, Europa

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 30, 2019
Keurig op tijd
R
rezaHELPFUL REVIEWER
6 beoordelingen4 beoordelingen
december 29, 2019
Geweldig
R
rezaHELPFUL REVIEWER
6 beoordelingen4 beoordelingen
december 29, 2019
Goeie 1 daagse trip en goeie aanrader
H
harko
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 19, 2019
ik moet nog gaan
R
ReneTOP REVIEWER
28 beoordelingen14 beoordelingen
november 20, 2019
Ik ga pas in april.
J
JacobaHELPFUL REVIEWER
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 9, 2019
Duidelijk en overzichtelijk 👍
M
MichaelaTOP REVIEWER
27 beoordelingen21 beoordelingen
november 3, 2019
busreis, vrije tijd, hotel
I
IngridTOP REVIEWER
12 beoordelingen6 beoordelingen
oktober 18, 2019
Alles prima verlopen
Bekijk alle beoordelingen