Geen nieuwe meldingen
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

Benelux: 1 of 2 dagen kerstshoppen incl. luxe busreis + 9 uur vrije tijd en naar keuze overnachting met ontbijt

Benelux: 1 of 2 dagen Kerstshoppen incl. luxe busreis 9 uur vrije tijd

Wat je krijgt

Inclusief in alle opties

 • De prijs is per persoon
 • Een luxe busreis naar een stad naar keuze in België of Nederland
 • 9 uur vrije tijd om te kerstshoppen
 • Reserveringskosten
 • Toeristenbelasting
 • Calamiteitenfonds

Inclusief in opties naar keuze

 • 1 overnachting in een standaard tweepersoonskamer
 • Ontbijt in het hotel

De opties

 • Dagtrip kerstmarkt in stad naar keuze incl. luxe busreis - voor 1 pers. - € 23,50
 • 2 dagen kerstshoppen in twee steden incl. luxe busreis en 1 overnachting - voor 1 pers. - € 89

Niet inclusief

 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven (maaltijden, drankjes, excursies etc.)
 • Entreegelden voor de kerstmarkten

Naar keuze bij te boeken:

 • Gegarandeerde stoelen naast elkaar - € 7
 • Specifieke stoelreservering - € 15

Geldigheid en annuleringsbeleid

 • Geldig voor vertrek in de periode vanaf 16-11-2019 t/m 28-12-2019 (afhankelijk van de gekozen optie)
 • Boeken verplicht binnen 48 uur na aankoop van je groupon
 • Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk

De prijs is per persoon. De 2-daagse reis is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer (verblijf in tweepersoonskamer). Je hebt in dat geval 2 groupons nodig om de boeking te kunnen maken. Alleen reizen is ook mogelijk, koop hiervoor 1 groupon, voor de 1-daagse reis betaal je hiervoor geen toeslag, voor de 2-daagse reis betaal je een toeslag van € 30 (verblijf in een eenpersoonskamer) per kamer. Met drie personen reizen is ook mogelijk, koop daarvoor drie groupons en betaal een toeslag van € 30, rechtstreeks aan de aanbieder. Je verblijft dan in een driepersoonskamer of een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer.

Kerstshoppen

Het is alweer bijna zover, the most wonderful time of the year komt er aan en om de feestdagen goed te beginnen kun je met jouw groupon 1 of 2 dagen kerstshoppen in een stad naar keuze in België of Nederland. Deze steden staan bekend om hun grote kerstmarkten waar je helemaal in de wintersfeer komt.

Tijdens de eendaagse trip heb je minimaal 9 uur vrije tijd om de kerstmarkten rond te struinen, voordat de bus je weer komt ophalen voor de terugreis. Als je kiest voor de tweedaagse reis kom je in de middag aan en brengt de bus je aan het einde van de dag weer naar je hotel.

Let op: voor sommige kerstmarkten dient een entree te worden betaald. Deze dient ter plaatse betaald te worden.

Een dagje kerstshoppen in Antwerpen

Vanaf de opstapplaats vertrek je in de vroege ochtend van de door jou gekozen reisdatum per luxe touringcar richting Antwerpen waar je in de late ochtend arriveert. Je hebt voldoende vrije tijd om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Het sfeervolle oude stadscentrum van Antwerpen wordt elk jaar omgetoverd tot een van de leukste kerstmarkten van België. De Grote Markt, Suikerrui, Groenplaats en het Steenplein zijn omgetoverd tot een grote kerstmarkt met mooie lichtjes en muziek. Op het steenplein vind je een gezellige ijsbaan. Op deze ijsbaan kan zowel jong als oud lekker schaatsen. Kinderen kunnen genieten van de zoete heerlijkheden die aangeboden worden, de mannen kunnen genieten van een heerlijk biertje of schnapps en voor de dames is er genoeg te kopen bij de vele kraampjes die in de binnenstad opgesteld staan. In de avond start je weer aan de terugreis naar Nederland.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Een dagje kerstshoppen in Brugge

Vanaf de opstapplaats vertrek je in de vroege ochtend van de door jou gekozen reisdatum per luxe touringcar richting Brugge. In de ochtend word je afgezet op de parkeerplaats nabij het centrum. Vanaf hier heb je voldoende vrije tijd om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Om van plein naar plein te komen, wandel je langs het mooie erfgoed en door de versierde winkelstraten. Brugge is één van de populairste steden om tijdens de kerstperiode een bezoek aan te brengen. Het historische centrum is volop versierd, ook vele winkels en restaurants zijn omgetoverd tot ware kerst paleizen. Op meerdere plaatsen bevinden zich verschillende kleine marktjes. De grote kerstmarkt vindt u op de Grote Markt, hier zijn verschillende kraampjes waar je goed kunt eten. In de avond start je weer aan de terugreis naar Nederland.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Een dagje kerstshoppen in Brussel

Vanaf de opstapplaats vertrek je in de vroege ochtend van de door jou gekozen reisdatum per luxe touringcar richting Brussel waar je in de ochtend arriveert. Je hebt voldoende vrije tijd om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Het sfeervolle oude stadscentrum van Brussel wordt elk jaar omgetoverd tot een waar sprookje. Voor jong en oud is er veel te zien en te beleven. Jaarlijks vindt in de Belgische hoofdstad de grootste kerstmarkt van het land plaats. Meer dan 240 kraampjes kleuren de oude straten en gezellige pleinen van het historisch centrum in sfeervolle rode en groenen tinten. De Grote Markt wordt betoverd door de lichtjes en de grote kerstboom. Op het Sint Katelijneplein vind je tal van leuke kerstkraampjes waar je al je cadeautjes voor de kerst kunt vinden. Maak een rondje in het grote reuzenrad op de vismarkt of schaats een rondje op de speciaal aangelegde ijsbaan op het Muntplein. In de avond start je weer aan de terugreis naar Nederland.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Een dagje kerstshoppen in Maastricht

Vanaf de opstapplaats vertrek je op de door jou gekozen reisdatum per luxe touringcar richting Maastricht waar je nog in de ochtend arriveert. In het historische centrum word je door de chauffeur afgezet. Er is voldoende vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. In de stad staan op verschillende locaties kleine kerstmarkten en stalletjes. Leuke kerstartikelen en lekkernijen zijn overal verkrijgbaar. Maak een mooie wandeling door de prachtig versierde straatjes met etalages. Enkele bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn in de stad zijn de Stadswallen en parken, het Onze Lieve Vrouwenplein, de monumentale kerken Sint Jan en de basiliek van Sint Servaas. Bezoek het Vrijthof waar ieder jaar het bekende ‘‘Winter Wonderland’’ staat. Houten kraampjes, een groot reuzenrad, een ijsbaan en een reuze draaimolen die je een echt kerstgevoel geven. Tevens krijg je de gelegenheid om een mooie boottocht over de Maas te maken. In de avond start je weer met de terugreis.

Het kan voorkomen dat je in dezelfde bus reist als de passagiers met bestemming Valkenburg. In dit geval wordt er eerst in Valkenburg gestopt, daarna wordt er doorgereden naar Maastricht

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Een dagje kerstshoppen in Valkenburg

Vanaf de opstapplaats vertrek je vanaf de door jou gekozen reisdatum per luxe touringcar richting Valkenburg waar je in de ochtend arriveert. Vervolgens bezoek je een van de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkten van Europa. Hier heb je genoeg vrije tijd hebt om al je kerstinkopen te kunnen doen. Er is een kerstmarkt in de Fluweelengrot en een kerstmarkt in de Gemeentegrot (toegang niet inclusief). Laat je overweldigen door de gezellige sferen, kraampjes met kerstartikelen en allerlei eten en drinken. Vervolgens kun je de Kerstman ontmoeten bij Santa’s Village met een van Europa’s grootste kerstbomen met 5000 lampjes. ‘s Avonds (woensdag 19.00 uur en zaterdag 19.30 uur) begint de parade met het thema ‘Christmas Fairytales’, waarna begonnen wordt met de terugreis.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

2 dagen kerstshoppen Antwerpen en Brussel

Dag 1: De heenreis en kerstshoppen in Antwerpen

Vanaf de opstapplaats vertrek je naar Antwerpen waar je in de middag arriveert en voldoende vrije tijd hebt om volop te genieten van de kerstsfeer. Antwerpen heeft de kerstmarkten verdeeld over 4 pleinen met ruim 200 kraampjes. Door het hele centrum van Antwerpen vind je al tal van kleine chalets met leuke kerstcadeautjes. Deze chalets bieden diverse winterse producten zoals warme handschoenen of mutsen, kerstdecoratie of een heerlijke versnapering. In de avond brengt de chauffeur je naar het hotel.

Dag 2: kerstshoppen in Brussel en de terugreis

Na het ontbijt vertrek je naar het centrum van Brussel waar je voldoende vrije tijd hebt om te kerstshoppen en te flaneren door de stad. De hele binnenstad van Brussel wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige stad vol met lichtjes, muziek en chalets. Langs de Grote markt, Sint-Katelijneplein, de Vismarkt tot aan de Munt loop je langs ruim 200 gezellig kraampjes waar u al uw kerstcadeautjes kunt kopen. In de namiddag start je weer met de terugreis naar Nederland.

Je overnacht in 3* Hotel ibis budget Brussels Airport (of gelijkwaardig)

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

2 dagen kerstshoppen Valkenburg en Maastricht

Dag 1: De heenreis en kerstshoppen in Valkenburg

Vanaf de opstapplaats rijd je in de vroege ochtend naar de historische stad Valkenburg. De chauffeur zal je in de middag afzetten in het centrum waarna er voldoende vrije tijd is om te kerstshoppen en de stad te verkennen. Bezoek een van de sprookjesachtige kerstmarkten in de grotten en ontdek de vele gezellige winkeltjes, terrasjes en historische gebouwen. Neem een heerlijke glühwein of chocolademelk en geniet van de kerstsfeer in en rondom de stad. Voor een prachtig uitzicht over de stad is de kabelbaan omhoog naar de Wilhelminatoren een echte aanrader. In de avond zal de chauffeur je weer ophalen in het centrum en naar het hotel brengen.

Dag 2: kerstshoppen in Maastricht en de terugreis

Na het ontbijt rijd je naar het sfeervolle hart van Maastricht. In het historische centrum word je afgezet door de chauffeur. De hele dag is er voldoende vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. In de stad staan op verschillende locaties kleine kerstmarkten en stalletjes. Leuke kerstartikelen en lekkernijen zijn overal verkrijgbaar. Maak een mooie wandeling door de prachtig versierde straatjes met etalages. Enkele bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn in de stad zijn de Stadswallen en parken, het Onze Lieve Vrouwenplein, de monumentale kerken Sint Jan en de basiliek van Sint Servaas. Bezoek het Vrijthof waar ieder jaar het bekende ‘‘Winter Wonderland’’ staat. Houten kraampjes, een groot reuzenrad, een ijsbaan en een reuze draaimolen die je een echt kerstgevoel geven. In de namiddag zal de chauffeur je weer ophalen in het centrum waarna gestart wordt aan de terugreis.

Je overnacht in 2* ibis Hotel Aachen Hauptbahnhof (of gelijkwaardig)

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Veelgestelde vragen

1. Hoe boek ik mijn reis?

Lees zorgvuldig de voorwaarden van deze deal (zie tabblad “Voorwaarden & details”). Koop vervolgens per persoon je groupon voor de reisdata van voorkeur, via de “KOOP!”-knop. Boek en bevestig je reis binnen 48 uur na aankoop van je groupon, via de volgende links:

2. Hoe kom ik er achter of de reisdata die mijn voorkeur hebben beschikbaar zijn?

De dealopties zijn gebaseerd op een vertrekperiode tussen 16-11-2019 en 28-12-2019. Klik op bovenstaande links (vraag 1) om erachter te komen of jouw gewenste aankomstdatum wordt aangeboden. Zit jouw gewenste aankomstdatum er niet tussen? Dan wordt deze helaas niet aangeboden.

3. Wat gebeurt er als ik een groupon koop en mijn reisdata niet beschikbaar zijn?

Slangen Reizen biedt verschillende vertrekdata aan. Mocht je gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar zijn, kan je contact opnemen met onze Klantenservice en een restitutie aanvragen. Dit kan alleen wanneer de boeking nog niet is afgerond bij Slangen Reizen.

​4. Wanneer ontvang ik mijn boekingsbevestiging en reispapieren?

Je ontvangt je boekingsbevestiging direct na het plaatsen van de boeking. 5 dagen voor vertrek ontvang je je reispapieren. Als je deze niet op tijd hebt ontvangen of hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met Slangen Reizen via 085 00 63 700, bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

5. Moet ik een groupon kopen voor mijn kind?

Kinderen tot 24 maanden mogen gratis op schoot meereizen (max 1 kind per volwassene), voor kinderen vanaf 2 jaar dient er een groupon te worden gekocht.

Faciliteiten

Hotels

 • Check-in: vanaf 15.00 uur; check-out: tot 12.00 uur
 • Huisdieren niet toegestaan

Voorwaarden

Geldigheid
Geldig voor vertrek in de periode vanaf 16-11-2019 t/m 28-12-2019 (afhankelijk van de gekozen optie).

De prijs is per persoon. De 2-daagse reis is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer (verblijf in tweepersoonskamer). Je hebt in dat geval 2 groupons nodig om de boeking te kunnen maken.

Alleen reizen is ook mogelijk, koop hiervoor 1 groupon, voor de 1-daagse reis betaal je hiervoor geen toeslag, voor de 2-daagse reis betaal je een toeslag van € 30 (verblijf in een eenpersoonskamer) per kamer. Met drie personen reizen is ook mogelijk, koop daarvoor drie groupons en betaal een toeslag van € 30, rechtstreeks aan de aanbieder. Je verblijft dan in een driepersoonskamer of een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer.

Boeken
Boeken verplicht binnen 48 uur na aankoop van je groupon.
Boeken verplicht via online formulier:
1 dagje kerstshoppen in stad naar keuze: www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-dagje-kerstshoppen-in-stad-naar-keuze en klik op de door jou gekozen Nederlandse of Belgische stad en doorloop de stappen.
2 dagen kerstshoppen in stad naar keuze: www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-2-dagen-kerstshoppen-in-stad-naar-keuze en klik op de door jou gekozen Nederlandse of Belgische stedencombinatie en doorloop de stappen.

Je ontvangt direct na het maken van de boeking een boekingsbevestiging via e-mail van het hotel/de aanbieder.
Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
Boekingen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar nadat ze bevestigd zijn.
Niet inbegrepen
Toegangsentrees, niet-vermelde maaltijden, reisverzekering en persoonlijke uitgaven.
Beperkingen
Je bent in de stad naar keuze op de datum die je boekt en je vertrekt in de avond/nacht ervoor. Op sommige data kan er gebruik worden gemaakt van een wisselpunt.
Hotel- en vervoerdetails
Mochten deze hotels geen beschikbaarheid hebben, dan wordt er een gelijkwaardig hotel voor je geboekt.
Geldig voor busreis van Nederland naar Antwerpen, Brugge, Brussel, Maastricht of Valkenburg.
Je moet jouw geprinte reispapieren in je bezit hebben.
Een geldig paspoort of geldige ID-kaart is vereist.
Geldig voor busvervoer, en bij de 2-daagse reis met ontbijt en verblijf in een hotelkamer.
Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd.

Naar keuze bij te boeken

Gegarandeerde stoelen naast elkaar - € 7
Specifieke stoelreservering - € 15

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Slangen Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.
Slangen Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren in geval het insolvent wordt.

Slangen Reizen beschikt over een insolventiebescherming afgesloten bij SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden. Reizigers kunnen contact opnemen met deze entiteit of, indien van toepassing, de bevoegde autoriteit (SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR nr 3759), Postbus 4040, 3006 AA Rotterdam, +31 10 414 63 77) als services worden geweigerd vanwege het faillissement van Slangen Reizen.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vind je hier.

Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel GmbH. en niet door Groupon Netherlands.
Op deze deal zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Benelux: 1 of 2 dagen Kerstshoppen incl. luxe busreis + 9 uur vrije tijd

Stedentrip, Europa

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 30, 2019
Keurig op tijd
R
rezaHELPFUL REVIEWER
6 beoordelingen4 beoordelingen
december 29, 2019
Geweldig
R
rezaHELPFUL REVIEWER
6 beoordelingen4 beoordelingen
december 29, 2019
Goeie 1 daagse trip en goeie aanrader
H
harko
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 19, 2019
ik moet nog gaan
R
ReneTOP REVIEWER
28 beoordelingen14 beoordelingen
november 20, 2019
Ik ga pas in april.
J
JacobaHELPFUL REVIEWER
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 9, 2019
Duidelijk en overzichtelijk 👍
M
MichaelaTOP REVIEWER
26 beoordelingen20 beoordelingen
november 3, 2019
busreis, vrije tijd, hotel
I
IngridTOP REVIEWER
12 beoordelingen6 beoordelingen
oktober 18, 2019
Alles prima verlopen
Bekijk alle beoordelingen