Geen nieuwe meldingen

Wuppertal: time-out voor 2 personen in een Comfort-tweepersoonskamer incl. ontbijt in Ibis Wuppertal

Wuppertal: Comfort-tweepersoonskamer incl. ontbijt

TripAdvisor-beoordelingen
423 Beoordelingen
i

Selecteer data & kamer
 • Data voor je Hotels & Reizen-deal worden geladen

  Dit kan even duren.

 • Hotels & Reizen-kalender
Resterende tijd beperkt!
260+ gekocht

Het hotel

Het Ibis Wuppertal City hotel ligt in het stadscentrum, op slechts 500 meter van het treinstation. De halte van de kabelbaan bevindt zich in de directe omgeving van het hotel.

De comfortabele kamers, waarvan 2 zonder drempels, zijn uitgerust met een bureau, tv en telefoon. De badkamers hebben een douche.

In de eetkamer wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd. De bar van het hotel serveert 24 uur per dag drankjes, verfrissingen en snacks.

Het stadscentrum met veel bars en restaurants ligt op slechts 5 minuten lopen van het hotel. Gasten hebben veel mogelijkheden om uit te gaan of te winkelen.

Groupon’s gids voor Wuppertal

Wuppertal, als het economische en culturele centrum in het Bergisches Land ten zuiden van het Ruhrgebied, is de thuisbasis van allerlei culturele instellingen, zoals het wereldberoemde danstheater Pina Bausch. Het herkenningspunt van de stad is de meer dan 100 jaar oude hangbaan. De Wuppertalsperre of de Wuppertal Zoo zijn ook zeker een bezoek waard. Het Bergische Land in het westen van Duitsland inspireert bezoekers met uitgebreide natuurrijke landschappen met hoogteverschillen tot 350 meter. Vooral wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen. De Bergische panoramaweg is een bezoekje waard want daar heb je een spectaculair uitzicht. Wuppertal staat ook bekend om zijn gevarieerde en gevarieerde clubscene. De “U-Club” is een van de bekendste reggaeclubs in Duitsland.

Wat je krijgt

Inclusief in alle opties:

 • Verblijf in een Comfort-tweepersoonskamer voor 2 personen
 • Dagelijks ontbijt
 • Beschikbare data t/m begin december 2020

Hotelbeleid:

 • Je boeking (het geselecteerde aantal nachten) kan na aankoop niet aangepast worden; de aankoop is uitsluitend geldig voor het gekochte aantal nachten
 • Voorafgaand aan je check-in geldt een minimale annuleringstermijn van 30 dagen; daarbinnen is geen annulering, wijziging of overdracht meer mogelijk
 • Als je niet komt opdagen (“No Show”) wordt het totale Groupon-tarief in rekening gebracht
 • Prijzen kunnen per datum variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid
 • De toeristenbelasting is al inbegrepen in de aankoopprijs.

Faciliteiten

 • Inchecken 15.00 uur
 • Uitchecken 12.00 uur
 • Het personeel spreekt Duits, Engels en Nederlands
 • Gratis WiFi
 • Huisdieren toegestaan: max. 1 huisdier, op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid en tegen een toeslag van € 8 per dier per dag
 • Parkeren gratis op openbare parkeerplek of privéparkeergelegenheid tegen een toeslag van € 6 per nacht

Voorwaarden

* De prijs is per hotelkamer en niet per persoon.
* Je boeking (het geselecteerde aantal nachten) kan na aankoop niet aangepast worden; de aankoop is uitsluitend geldig voor het gekochte aantal nachten.
* Voorafgaand aan je check-in geldt een minimale annuleringstermijn van 30 dagen; daarbinnen is geen annulering, wijziging of overdracht meer mogelijk.
* Als je niet komt opdagen (“No Show”) wordt het totale Groupon-tarief in rekening gebracht.
* De naam van elke reiziger moet bij de check-in overeenkomen met die op het identiteitsbewijs.
* Resituties na de check-in kunnen niet door Groupon in behandeling genomen worden.
* Minimaal één van de reizigers moet tijdens het inchecken 18 jaar of ouder zijn.
* Tijdens het inchecken is een credit / debit card vereist.
* De toeristenbelasting is al inbegrepen in de aankoopprijs.
* De deal-aanbieder is exclusief verantwoordelijk voor de zorg en de kwaliteit van de geadverteerde goederen en diensten.
* Om je verblijf mogelijk te maken en voor communicatie met betrekking tot je verblijf, kunnen je naam en e-mailadres met het hotel worden gedeeld.

Referentieprijs geverifieerd op booking.com (kamerprijs) en de website van het hotel op 06-12-2019. Meer informatie hier.
Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV.

Andere details

Kamerdetails

  * Kamernaam: Comfort-tweepersoonskamer * Standaard bezetting: 2 personen * Maximale bezetting: 2 volwassenen en 1 baby / kind * Voorwaarden voor extra personen: * een kind tot 12 jaar verblijft gratis in bed van de ouders (ontbijt kan worden geboekt voor € 11 p.p. per dag)   ##Hotelvoorwaarden   * Inchecken 15.00 uur * Uitchecken 12.00 uur * Het personeel spreekt Duits, Engels en Nederlands * Gratis WiFi * Huisdieren toegestaan: max. 1 huisdier, op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid en tegen een toeslag van € 8 per dier per dag * Parkeren gratis op openbare parkeerplek of privéparkeergelegenheid tegen een toeslag van € 6 per nacht

Recente beoordelingen van TripAdvisor

TripAdvisor-beoordelingen
423 Beoordelingen