Geen nieuwe meldingen

Selecteer data & kamer
 • Data voor je Hotels & Reizen-deal worden geladen

  Dit kan even duren.

 • Hotels & Reizen-kalender
Groupon Hotels & Reizen FAQ

Ibiza: tweepersoonskamer met uitzicht op het zwembad en optioneel ontbijt voor 2 personen

Ibiza: tweepersoonskamer met ontbijt en uitzicht op het zwembad

TripAdvisor-beoordelingen
2.025 Beoordelingen

Wat je krijgt

Inbegrepen in alle opties:

 • Verblijf in een tweepersoonskamer Rocks, Rocks basic of Chillout met uitzicht op zwembad voor 2 personen
 • Geldig tot 23-09-2021

Inbegrepen bij sommige opties:

 • Ontbijt

Beleid en kosten:

 • De reservering (het aantal gekozen nachten) kan na aankoop niet meer worden gewijzigd; de aankoop is alleen geldig voor het aantal gekochte nachten
 • Annulering mogelijk, tot 30 dagen voor registratie met volledige terugbetaling, binnen 30 dagen is geen restitutie mogelijk
 • In het geval van een no-show in het hotel, is restitutie of uitstel niet mogelijk
 • Prijzen kunnen veranderen afhankelijk van de datum en onder voorbehoud van beschikbaarheid
 • Toeristenbelasting: € 0,55/persoon/dag van 1 november tot 30 april (€ 0,28 bij 9 nachten of meer), en € 2,20/persoon/dag van 1 mei tot 31 oktober (€ 1,10 bij 9 nachten of meer), tot ter plaatse worden betaald.

 • Met betrekking tot de gezondheidssituatie zal de accommodatie haar diensten verlenen door voorrang te geven aan de veiligheid van haar gasten en medewerkers. Om deze reden kunnen sommige diensten op een andere manier worden verleend of niet bij uitzondering, met als enig doel ervoor te zorgen dat de klant van het verblijf in veiligheid geniet. In het geval dat een accommodatie om veiligheidsredenen een van zijn diensten niet geheel of gedeeltelijk aanbiedt, wordt er geen enkele vorm van compensatie aan de klant betaald, aangezien dit een gevolg is van overmacht.

Het hotel

Ibiza Rocks Hotel - Adults Only ligt in het centrum van San Antonio op 10 minuten lopen van het strand. In alle ruimtes is gratis WiFi beschikbaar.

De kamers zijn voorzien van een balkon, een flatscreen-tv en een koelkast. De badkamer heeft een douche en gratis toiletartikelen.

Voorts beschikt het hotel over 2 zwembaden en een koopwaarwinkel van Ibiza Rocks. Er zijn ook diverse restaurants en bars op het terrein, evenals een supermarkt.

Er zijn verschillende taxi- en bushaltes in de buurt om de belangrijkste plaatsen van de stad te bereiken zonder dat je een voertuig nodig heeft.

Ten slotte staat het personeel van het Ibiza Rocks Hotel - Adults Only klaar om iedereen die dat wenst informatie te verstrekken over activiteiten en rondleidingen op Ibiza.

Voor bepaalde activiteiten en services kan een toeslag gelden.

Accommodatie is gereserveerd voor personen ouder dan 18 jaar

Details van de kamers

 • Type kamers beschikbaar
  • “Rocks Basic” kamer
  • “Rocks” kamer
  • Kamer “Chillout Pool View”
 • Standaardcapaciteit: 2 volwassenen

 • Maximale capaciteit: 3 volwassenen - Toeslag van 30 €/kamer/nacht

 • Kinderen zijn niet toegestaan ​​in het etablissement

Groupon Guide to Ibiza

Het derde grootste eiland van de Balearen, maar niet minder beroemd dan Mallorca of Menorca, Ibiza is synoniem geworden met een bruisend nachtleven, uitgaansgelegenheden en de elektronische muziek waaruit het voortkwam. Een echte magneet voor toeristen die voortdurend op zoek zijn naar feesten. Het eiland is in de loop der jaren een populaire vakantiebestemming geworden die de natuur combineert met het geroezemoes van het moderne leven.

Hoewel het eiland vooral bekend staat om zijn nachtclubs, heeft het ook een andere kant: minder luidruchtig, maar veel indrukwekkender en exotischer. Het eiland, rotsachtig en bergachtig, was ooit bedekt met een dicht bos van wilde dennen die nog steeds in de noordelijke helft bestaan, bewaard zijn gebleven en een groen toevluchtsoord bieden voor de fauna en de natuurzoekers. Het eiland profiteert van een mild klimaat en is een voorbeeld van de interactie tussen het zeeleven en kustlandschappen. Azuurblauwe lagunes omzoomd door rotswanden en bedekt met weelderige mediterrane vegetatie met uitgestrekte dieren in het wild, hebben Ibiza de titel van UNESCO-werelderfgoed gegeven.

Liefhebbers van geschiedenis en cultuur kunnen een paar lichtgewicht schoenen aantrekken en naar de oude stad of “Dalt Vila” gaan. Daar, tussen de smalle, geplaveide straatjes, getuigen imposante middeleeuwse Catalaanse gebouwen, gedomineerd door een gotische kathedraal, van het verleden en de koninklijke cultuur van het eiland.

Vanaf de maand mei, met het zomerseizoen, geniet Ibiza van een mediterraan klimaat met lange en hete zomers terwijl de winters vrij mild zijn. Tussen juni en september valt er heel weinig regen, terwijl augustus de droogste maand van het jaar is met temperaturen boven de 30 °C gedurende de dag. Hoewel de herfst niet het ideale seizoen is om te zonnebaden, zullen reizigers die de culturele bezienswaardigheden van Ibiza willen bezoeken graag een briesje wind verwelkomen.

Faciliteiten

 • Check-in vanaf 16.00 uur/Check-out tot 11.00 uur
 • Het personeel spreekt Engels en Spaans
 • Gratis wifi-verbinding
 • Huisdieren toegestaan: € 5/dag/dier, rechtstreeks aan de partner te betalen
 • Openbare parkeerplaatsen in de buurt aanwezig
 • Transport en transfer niet beschikbaar

Deal-Voorwaarden

* De prijs is per hotelkamer en niet per persoon.
* Je boeking (het geselecteerde aantal nachten) kan na aankoop niet aangepast worden; de aankoop is uitsluitend geldig voor het gekochte aantal nachten.
* Voorafgaand aan je check-in geldt een minimale annuleringstermijn van 30 dagen, daarbinnen is er geen annulering of overdracht meer mogelijk.
* Als je niet komt opdagen (“No Show”) wordt het totale Groupon-tarief in rekening gebracht.
* De naam van elke reiziger moet bij de check-in overeenkomen met die op het identiteitsbewijs.
* Restituties na de check-in kunnen niet door Groupon in behandeling genomen worden.
* Minimaal één van de reizigers moet tijdens het inchecken 18 jaar of ouder zijn.
* Tijdens het inchecken is een credit / debit card vereist.
* Toeristenbelasting: van 1 november tot 30 april € 0,55 per persoon per nacht ter plaatse te betalen (tot 9 nachten, vanaf dan € 0,28); van 1 mei tot 31 oktober € 2,20 per persoon per nacht ter plaatse te betalen (tot 9 nachten, vanaf dan € 1,10)
* De deal-aanbieder is exclusief verantwoordelijk voor de zorg en de kwaliteit van de geadverteerde goederen en diensten.
* Om je verblijf mogelijk te maken en voor communicatie met betrekking tot je verblijf, kunnen je naam en e-mailadres met het hotel worden gedeeld.

Referentieprijs geverifieerd op booking.com (kamerprijs) en de website van het hotel op 07-05-2021. Meer informatie hier.
Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV.

Over Ibiza Rocks Hotel - Adults Only

Recente beoordelingen van TripAdvisor

TripAdvisor-beoordelingen
2.025 Beoordelingen