sluit
Gebruik code UITJES20 en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Selecteer data & kamer
Groupon Hotels & Reizen FAQ

El burgo: Klassieke tweepersoonskamer voor 2 personen met tickets voor El Caminito del Rey in La Casa Grande del Burgo

Malaga: tweepersoonskamer met Tickets voor El Caminito del Rey

Wat je krijgt

Inclusief in alle opties:

 • Verblijf voor twee in een Klassieke tweepersoonskamer
 • 2 tickets voor de wandeling “El Caminito del Rey”
 • Reisdata t/m 30 september 2022

Hotelbeleid:

 • Je boeking (het geselecteerde aantal nachten) kan na aankoop niet aangepast worden; de aankoop is uitsluitend geldig voor het gekochte aantal nachten
 • Voorafgaand aan je check-in geldt een annuleringsperiode van 5 dagen; daarbinnen is geen annulering, wijziging of overdracht meer mogelijk
 • Als je niet komt opdagen (“No Show”) wordt je het totale Groupon-tarief in rekening gebracht
 • Prijzen kunnen per datum variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid

 • Toeristenbelasting niet van toepassing

 • Tickets voor “El Caminito del Rey” onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van boeking: reserveringen moeten ten minste 10 dagen voor de aankomstdatum worden gemaakt
 • De datum en tijd van toewijzing van de tickets die bij het verblijf zijn inbegrepen (dag 1, 2 of 3) zijn afhankelijk van de beschikbaarheid die is toegewezen door de Deputatie van Malaga, waarmee u niet kunt kiezen of een claim kunt indienen met betrekking tot naar dit patroon
 • Tickets worden uitgegeven bij het inchecken en zijn nominatief en niet overdraagbaar
 • Zodra de reservering is gemaakt, is het noodzakelijk om de naam, achternaam, identiteitskaart en geboortedatum van alle personen per e-mail te sturen naar reservas@casagrandeburgo.com om de tickets te verwerken
 • De reservering kan niet worden gewijzigd vanwege weersomstandigheden, in het geval dat de Caminito wordt gesloten, moet de beheermaatschappij voor alternatieve toegangsdata zorgen; de accommodatie extern is, is er geen compensatie, geen restitutie, noch enige wijziging van de datum in elk geval of wegens sluiting *Alle opties zijn inclusief één toegang tot El Caminito del Rey per persoon per verblijf

Controleer vanwege de huidige gezondheidscrisis de huidige maatregelen voordat je een aankoop doet

Het hotel

Het Hotel La Casa Grande del Burgo is gelegen in de stad El Burgo, provincie Malaga. Het is een oud 18e-eeuws herenhuis, gerenoveerd, maar met details uit het verleden, zoals de houten plafonds en decoratiestukken van het etablissement.

De kamers hebben de klassieke stijl behouden in harmonie met de rest van het gebouw maar zijn wederom van alle gemakken voorzien om een ​​aangenaam verblijf te garanderen, zoals een complete privé badkamer, verwarming, televisie met schotelantenne, achtergrondmuziek en draadloze verbinding.

Tot de faciliteiten van het hotel behoren een lounge met open haard, een kleine kelder, een bar-lounge en een restaurant waar je typische regionale gerechten kan proeven.

Bepaalde activiteiten en diensten kunnen onderhevig zijn aan toeslagen.

Kamerdetails

 • Kamernaam: Klassieke tweepersoonskamer
 • Standaard bezetting: 2 personen
 • Max. bezetting: 4 personen
 • Voorwaarden voor extra personen:
  • Derde persoon (ouder dan 9 jaar): 50% van de boekingsprijs
  • Bijbezetting altijd op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid; toeslagen worden rechtstreeks aan het hotel betaald

Groupon’s gids voor El Burgo

El Burgo is een klein Andalusisch stadje, gelegen in het hart van de Sierra de las Nieves, op slechts 20 minuten van Ronda en 1 uur van Malaga en Marbella. Nabijheid verplicht, Ronda vertegenwoordigt een essentieel bezoek. Ronda is een ideale bestemming voor liefhebbers van geschiedenis, aangezien het opvalt als een van de oudste steden van Spanje. De Pont Neuf op de Taag, de Arabische baden, de wallen en de islamitische poorten, het paleis van de markies van Salvatierra… De vakantie lijkt misschien te kort omdat er zoveel te bezoeken is.

Faciliteiten

 • Check-in: vanaf 13.00 uur; check-out: tot 13.00 uur
 • Gratis Wifi
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Het personeel spreekt Engels en Spaans
 • Parkeergelegenheid niet beschikbaar
 • Exclusief transfers en vervoer

Deal-Voorwaarden

* De prijs is per hotelkamer en niet per persoon.
* Je boeking (het geselecteerde aantal nachten) kan na aankoop niet aangepast worden; de aankoop is uitsluitend geldig voor het gekochte aantal nachten.
* Voorafgaand aan je check-in geldt een annuleringsperiode van 5 dagen; daarbinnen is geen annulering, wijziging of overdracht meer mogelijk.
* Als je niet komt opdagen (“No Show”) wordt het totale Groupon-tarief in rekening gebracht.
* De naam van elke reiziger moet bij de check-in overeenkomen met die op het identiteitsbewijs.
* Restituties na de check-in kunnen niet door Groupon in behandeling genomen worden.
* Minimaal één van de reizigers moet tijdens het inchecken 18 jaar of ouder zijn.
* Tijdens het inchecken is een credit / debit card vereist.
* Toeristenbelasting niet van toepassing
* De deal-aanbieder is exclusief verantwoordelijk voor de zorg en de kwaliteit van de geadverteerde goederen en diensten.
* Om je verblijf mogelijk te maken en voor communicatie met betrekking tot je verblijf, kunnen je naam en e-mailadres met het hotel worden gedeeld.
* Tickets voor "El Caminito del Rey" onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van boeking: reserveringen moeten ten minste 10 dagen voor de aankomstdatum worden gemaakt.
* De datum en tijd van toewijzing van de tickets die bij het verblijf zijn inbegrepen (dag 1, 2 of 3) zijn afhankelijk van de beschikbaarheid die is toegewezen door de Deputatie van Malaga, waarmee u niet kunt kiezen of een claim kunt indienen met betrekking tot naar dit patroon.
* Tickets worden uitgegeven bij het inchecken en zijn nominatief en niet overdraagbaar.
* Zodra de reservering is gemaakt, is het noodzakelijk om de naam, achternaam, identiteitskaart en geboortedatum van alle personen per e-mail te sturen naar reservas@casagrandeburgo.com om de tickets te verwerken.
* De reservering kan niet worden gewijzigd vanwege weersomstandigheden, in het geval dat de Caminito wordt gesloten, moet de beheermaatschappij voor alternatieve toegangsdata zorgen; de accommodatie extern is, is er geen compensatie, geen restitutie, noch enige wijziging van de datum in elk geval of wegens sluiting.
*Alle opties zijn inclusief één toegang tot El Caminito del Rey per persoon per verblijf.

Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV.

Over La Casa Grande del Burgo

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.