Geen nieuwe meldingen
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

Duitsland: 1 tot 3 nachten voor twee in Burghaus Kronenburg incl. fles wijn en meer

Kasteelovernachting in Duitsland

Wat je krijgt

Alle opties zijn inclusief: verblijf voor twee in een Exclusive Room, fles wijn in de kamer bij aankomst en toegang tot de buitenzwembaden

  • Optie 1: € 99 voor 1 overnachting (waarde € 149)*
  • Optie 2: € 179 voor 2 overnachtingen (waarde € 274)*
  • Optie 3: € 259 voor 3 overnachtingen (waarde € 399)*

Met Romantisch VIP-pakket:

  • Optie 4: € 135 voor 1 overnachting (waarde € 224)*
  • Optie 5: € 239 voor 2 overnachtingen (waarde € 379)*
  • Optie 6: € 319 voor 3 overnachtingen (waarde € 534)*

*Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 1,50 p.p.p.n.

Het Romantisch VIP-pakket bestaat uit:

  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Twee uur privégebruik van de spa voor 2 personen
  • Rozen in de kamer

Het hotel is gevestigd in een exclusief kasteel, op de top van een rots in het midden van de prachtige natuur van het Eiffelgebied. De kamers van het Burghaus ademen romantiek en bieden een prachtig uitzicht over het dal van de Kyll, het stuwmeer en de nostalgische ruïnes van de oude burcht. Tijdens je verblijf is alles aanwezig voor een romantisch weekend: een kamer met hemelbed, een fles bubbels van het huis en natuurlijk elkaar. Met het Romantisch VIP-verblijf mag je privé gebruik maken van de exclusieve spa van het hotel met sauna, krijg je dagelijks ontbijt en rozen op de kamer.

Groupon’s gids voor Duitsland

Het kasteelhotel Burghaus bevindt zich in Kronenburg, een authentiek en historisch plaatsje in Duitsland. Dit is een groene oase van rust, ideaal om enkele dagen te ontsnappen aan de dagelijkse rompslomp. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis die terug gaat tot 1760, toen het diende als ambtswoning van de graaf. Na de val van Keizer Napoleon – die in 1808 in het Burghaus verbleef – deed het kasteel dienst als privéwoning van een adellijke familie, tot het in het begin van de twintigste eeuw definitief een hotel werd. Naast Napoleon verbleven ook oud Bondskanselier Adenauer en Prinses Caroline Van Monaco regelmatig in het kasteel en nu is het jouw beurt. Hieronder de prijzen en data waarop je kan boeken.

Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een verblijf in de periode van 21 november 2014 t/m 12 mei 2015 (m.u.v. 31 december 2014 t/m 19 januari 2015).

Aankoop: maximaal 1 groupon per reservering te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.

Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 1,50 p.p.p.n. Voor een verblijf op vrijdag t/m zondag en feestdagen geldt een toeslag van € 20 p.d.

Meer mogelijkheden: upgrade naar een Empore Room met 2 badkamers is mogelijk voor € 25 p.n.

Boeken: minimaal 7 dagen van tevoren verplicht telefonisch op +4965 5790 1900, of via e-mail op info@burghaus-kronenburg.de o.v.v. Groupon.

Annuleren: wijzigingen kunnen tot 7 dagen voor aankomst worden doorgegeven aan Burghaus Kronenburg Das Schlosshotel. Wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is annuleren niet meer mogelijk.

Meer info: deze deal wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV. Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd. Op basis van eigen vervoer; boek je vervoer pas zodra je verblijf in Burghaus Kronenburg Das Schlosshotel is bevestigd. Check-in vanaf 14.00 uur, check-out tot 11.00 uur. Bijkomende kosten worden betaald aan Burghaus Kronenburg Das Schlosshotel. Huisdieren zijn niet toegestaan. De Verkoopvoorwaarden van Groupon International Travel en de Wettelijke Bedenktermijn zijn op deze deal van toepassing.

Over STE - Burghaus Kronenburg (NL)

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.