sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Niet langer beschikbaar
Groupon Hotels & Reizen FAQ

Met de Thalys naar Parijs: 3- tot 5-daagse trip inclusief treintickets, verblijf en ontbijt

Parijs met Thalys

Wat je krijgt

Reis en verblijf is op basis van 2 personen. Als je alleen reist, lees dan de voorwaarden voor de mogelijkheden. De deal is inclusief verblijf in een standaardkamer met ontbijt en heen- en terugreis in de 2e klasse met Thalys. Je kan kiezen waar je op de trein stapt: Amsterdam Centraal, Schiphol, Rotterdam Centraal of Antwerpen Centraal en je stapt pas weer uit als je in Parijs bent, op Gare du Nord

  • 3 dagen, 2 nachten (vanaf € 179 p.p.)*
  • 4 dagen, 3 nachten (vanaf € 219 p.p.)*
  • 5 dagen, 4 nachten (vanaf € 259 p.p.)*

*Bijkomende kosten: calamiteitenfonds van € 2,50.

Naar keuze bij te boeken:

  • Vanaf € 10,85 p.p.p.d. voor een metrokaart ’Paris Visite’
  • € 26 voor de tour ‘Paris by Night’
  • € 27 voor een fietstour

De stad van stokbrood. De stad van wijn, van de Eiffeltoren, van steak tartare, van monsieurs en ook een beetje van jou. Want met de Thalys ben je er zo. Vanaf Rotterdam doe je er slechts 2 uur en 37 minuten over en vanaf Amsterdam 3 uur en 18 minuten. Je overnacht in het Hotel Sacré Coeur Paris Montmartre. Dit hotel is gelegen op 10 minuten loopafstand van de Sacré-Coeur. De kamers zijn ingericht in een impressionistische stijl en beschikken over een eigen badkamer, tv met satellietontvangst, minibar en gratis WiFi. Sommige kamers hebben airconditioning en bieden uitzicht over de Parijse daken. Op een kleine 100 meter vanaf het hotel bevindt zich een metrostation vanwaar je elke uithoek van de Franse hoofdstad kan bereiken.

Groupon’s gids voor Parijs

Parijs, Parijs, Parijs. Een introductie is eigenlijk niet nodig. Dit is een metropool als geen ander, een wereldstad met onmeetbare grandeur waar het dag en nacht bruist. Ga shoppen bij beroemde warenhuizen als Galeries Lafayette of Colette, laaf je aan wijnen en spijzen bij Le Chateaubriand of L’Astrance en bezoek attracties als het Louvre, de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe et cetera, et cetera. Parijs is het hele jaar door een bezoek waard.

Veel gestelde vragen

1. Hoe boek ik mijn reis?
Lees zorgvuldig de voorwaarden van deze deal (zie tabblad “Voorwaarden en details”). Check voordat je de groupon koopt, de beschikbaarheid via de onderstaande link. Koop per persoon je groupon voor de gekozen periode. Boek en bevestig je reis binnen 24 uur via dezelfde link www.dejongintra.nl/vakantie/treinreizen/parijs/hotel-sacre-coeur-paris-montmartre/

2. Wanneer ontvang ik mijn boekingsbevestiging en reispapieren?
Je ontvangt je boekingsbevestiging en reispapieren 2 dagen na boeken. Als je deze niet op tijd hebt ontvangen of hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met De Jong Intra via 0180 - 457 803. Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 21.00 uur. En op zaterdag tussen 09.30 en 17.00 uur.

3. Hoe kom ik er achter of de reisdata die mijn voorkeur hebben beschikbaar zijn?
Je koopt een groupon voor een bepaalde reisduur en vertrek in de periode 1 januari 2015 t/m 31 augustus 2015. Via de links bij vraag 1 kan je zien welke data er beschikbaar zijn voor de gewenste reisduur. Als jouw vertrekdatum er niet tussen zit op de beschikbaarheidspagina, dan is deze niet mogelijk.

4. Wat gebeurt er als ik een groupon koop en mijn reisdata niet beschikbaar zijn?
We zullen er alles aan doen om te zorgen dat je op de data van jouw voorkeur op reis kan. Mocht dit niet kunnen, kan je contact opnemen met onze Klantenservice en een restitutie aanvragen.

5. De prijs is per persoon. Wat betekent een prijs ‘op basis van twee personen’?
Dit betekent dat een groupon geldig is voor één persoon en er dus twee groupons gekocht moeten worden om gebruik te kunnen maken van de deal.

6. Moet ik een groupon kopen voor mijn kind?
Er gelden geen aparte kinderprijzen voor deze aanbieding. Wanneer je reist met een kind, dan moet daar een groupon voor gekocht worden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een vertrek in de periode van 5 januari t/m 31 augustus 2015.

Aankoop: deze deal is geldig o.b.v. twee personen, een groupon geldt echter voor 1 persoon. Ga je met zijn tweeën dan koop je 2 groupons. Reis je alleen, dan koop je 1 groupon en betaal je een toeslag van € 25 p.n.

Bijkomende kosten: exclusief € 2,50 calamiteitenfonds.

Meer mogelijkheden: metrokaart 'Paris Visite' is mogelijk: 1 dag zone 1-3 voor € 10,85 p.p. 1 dag zone 1-5 voor € 22,85 p.p. 2 dagen zone 1-3 voor € 17,65 p.p. 2 dagen zone 1-5 voor € 34,70 p.p. 3 dagen zone 1-3 voor € 24,10 p.p. 3 dagen zone 1-5 voor € 48,65 p.p. 5 dagen zone 1-3 voor € 34,70 p.p. of 4 dagen zone 1-5 voor € 59,50 p.p. Avondtoer 'Paris by Night' is voor € 26 p.p. Fietstocht is mogelijk op dinsdag t/m zondag voor € 27 p.p.

Boeken: binnen 24 uur verplicht online op www.dejongintra.nl/xtpar92, met gebruik van je groupon-codes. De reisdocumenten ontvang je 7 dagen voor vertrek.

Annuleren: wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is annuleren of wijzigen niet meer mogelijk.

Meer info: deze deal wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV. Je vertrekt van Amsterdam Centraal, Schiphol. Rotterdam Centraal of Antwerpen Centraal to Paris Gare du Nord en v.v. Inclusief 1 stuk bagage p.p. Zorg zelf voor geldige reisdocumenten. Check-in 14.00 uur, check-out 12.00 uur. Je ontvangt je boekingsbevestiging 2 dagen nadat je een boeking hebt gemaakt bij De Jong Intra. De Verkoopvoorwaarden van Groupon International Travel en de Wettelijke Bedenktermijn zijn op deze deal van toepassing.

Over De Jong Intra