Entree voor Spa-Francorchamps en beleef de Formule 1: training, kwalificatie of de race

Beleef de Formula 1 GP van België

Geef als kado
Meer dan 190 gekocht

De invoer van de maximumsnelheid van 130 kilometer op snelwegen, heeft menig snelheidsduivel tot diep in zijn dashboard geraakt. Laat je raceliefde niet afremmen en race naar een ticket voor een Formule 1-training, de kwalificatie of de race op het circuit van Spa-Francorchamps.Kies uit de volgende opties


  • € 29 voor toegang tot het circuit op vrijdag 22 augustus: de trainingsdag
  • € 69 voor toegang tot het circuit op zaterdag 23 augustus: de kwalificatie
  • € 115 voor toegang tot het circuit op zondag 24 augustus: de race

Met deze tickets heb je toegang tot het circuit van Spa-Francorchamps. Op vrijdag is er een trainingsdag en heb je vanaf 8.00 uur toegang. Zaterdag is de dag van de kwalificatie. Vanaf 8.00 uur heb je toegang en zijn er talloze supportraces te zien, waaronder de GP 2-races. Om 14.00 uur begint het echte werk: de kwalificatie. Beleef de spannende strijd en beslissende race. Zondag is de dag waarop de race echt plaatsvindt. Vanaf 8.00 uur heb je toegang tot het circuit en zie jij je favoriete coureurs tegen elkaar strijden. De race begint om 14.00 uur. Naast toegang voor bronze staanplaatsen krijg je ook nog een welkomstpakket dat bestaat uit een kaarthouder met koord, een plattegrond, een programma en oordoppen.Het circuit


Door de ligging van Spa-Francorchamps in de Ardennen is er nogal wat veel hoogteverschil op het circuit. Tel daar de eigenzinnige weersomstandigheden bij op en je hebt de garantie dat de beslissende race ontzettend spectaculair zal zijn.

Highlights

  • Unieke race-ervaring op het langste Formule 1-circuit

  • Een spectaculaire training en kwalificatiestrijd en beslissende race op het circuit van Spa

  • Zie je favoriete coureurs tegen elkaar strijden

  • Inclusief een welkomstpakket dat bestaat uit een kaarthouder met koord, een plattegrond, een programma en oordoppen

Voorwaarden

Geldigheid: je groupon is je entreebewijs en uitsluitend geldig voor de door jou aangekochte datum.

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.

Tickets: eem een geldig identiteitsbewijs en je afgedrukte groupon mee en ter plaatse kan je je groupon inruilen voor een officieel toegangsticket bij de vertegenwoordigers van Grand Prix Tours (je kan hen vinden in de stand/tent van Grand Prix Tours).

Annuleren: wijzigen voor een andere datum of annuleren is niet mogelijk.

Meer info: toegang tot het racecircuit vanaf 08.00 uur. Je krijgt een entreeticket voor een bronze staanplaats. Circa 4 weken na aankoop zal je meer informatie ontvangen van Grand Prix Tours via mail. Hiervoor zal het e-mailadres gebruikt worden, waarmee je de groupon gekocht hebt.Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.