sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

STE - Jachtslot de Mookerheide

Overnachten op Gelders jachtslot

Het gevoel dat je wordt overspoeld door luxe. Van links, van rechts, van boven, van onder. Heerlijk toch. Geniet van luxueuze luxe tijdens een verblijf in een Deluxe suite op het Landgoed van Jachtslot de Mookerheide.

Kies uit de volgende opties


  • € 89 voor 1 overnachting (waarde € 160)*
  • € 129 voor 1 overnachting inclusief één driegangendiner (waarde € 215)*
  • € 149 voor 2 overnachtingen (waarde € 320)*
  • € 189 voor 2 overnachtingen inclusief één driegangendiner (waarde € 375)*

*Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 1,25 p.d.

Jachtslot de Mookerheide


Jachtslot de Mookerheide is een rijksmonument en wordt omgeven door natuur, niet minder dan 44 hectare. Op 400 meter van het kasteel ligt op dit landgoed Residentie De Jachthoorn. Hier overnacht je in een Deluxe Suite. De suites zijn luxe ingericht met een tv, minibar en badkamer met douche en bed. Luxe, luxe, luxe. Perfect voor een romantische overnachting. Jachtslot de Mookerheide heeft een gezellige brasserie, Brasserie du Bois, waar je als je wilt kan genieten van een driegangendiner.

De omgeving


Het slot ligt midden in de natuur en hier kan je dus lekker wandelen of fietsen, een fiets kan je bij het slot huren. Maar je bent ook niet al te ver van Nijmegen, twintig minuten rijden. Daar kan je naar de Grote Markt, wat struinen, wat eten en naar het Valkhof museum. Met de auto ben je ook in een half uur in Arnhem waar je goed kan winkelen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een verblijf in de periode van 15 oktober 2014 t/m 28 februari 2015. Geldig van zondag t/m vrijdag en in januari en februari geldig op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).

Aankoop: je kan meerdere groupons kopen om je verblijf te verlengen.

Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 1,25 p.p.p.n. Voor een verblijf op zaterdag in januari en februari geldt een toeslag van € 20 euro per kamer.

Meer mogelijkheden: een bedje voor een kind t/m 3 jaar is op aanvraag beschikbaar voor € 17,50 p.n. Een extra bed voor een kind vanaf 4 t/m 12 jaar kost 50% van de grouponprijs p.p.p.n. Een extra bed voor een kind vanaf 13 t/m 17 jaar kost € 40,50 p.p.p.n.

Boeken: verplicht telefonisch op 024 358 3035, of via e-mail op receptie@mookerheide.nl o.v.v. Groupon.

Annuleren: wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is annuleren of wijzigen niet meer mogelijk.

Meer info: deze deal wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV. Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd. Check-in vanaf 15.00 uur, check-out tot 11.00 uur. Bijkomende kosten worden betaald aan Jachtslot de Mookerheide. Huisdieren zijn niet toegestaan. De Verkoopvoorwaarden van Groupon International Travel en de Wettelijke Bedenktermijn zijn op deze deal van toepassing.

Over STE - Jachtslot de Mookerheide