Geen nieuwe meldingen

€ 6,99 voor een persoonlijke brief van de Kerstman uit Lapland incl. presentje

NORAMA TOUR OPERATOR (NL)

Kies optie

In een Notendop

  • Met een vrolijke en leerzame kerst- en nieuwjaarswens

  • Verstuurd door de postelfen op het Lapse postkantoor

  • Ondertekend door de Kerstman himself

  • Een deel van de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel

Wat je krijgt

Naast kadootjes rondbrengen aan iedereen in de wereld verstuurt de Kerstman tegenwoordig ook brieven vanuit zijn Lapse postkantoor, in ruil voor een bijdrage van € 6,99 voor voedsel voor zijn rendieren. Verras één van de kinderen met wel heel bijzondere aan hem en of haar geadresseerde post.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/6bZ7Yp7g2yW89bPTVdy9/Br-683x452”alt=”© Groupon” width=”470” height=”313”>

<p style="color:#339933;border-bottom:1px solid #89b555;border-left:6px solid #89b555;padding:5px;font-size:120%">€ 6,99 voor een persoonlijke brief van de Kerstman</p> Je kind krijgt een bijzondere brief thuis met een Lapse postzegel en een opvoedkundige kerst- en nieuwjaarsboodschap in het Nederlands er op. Deze is door de postelfjes verstuurd en door niemand anders dan de Kerstman ondertekend. Daarnaast zit er een leuk kadootje bij. Dat zal de kleintjes toch wel even versteld doen staan. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst geschonken aan een goed doel.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/rTPjncrJwPoLujkjNC9d/F1-683x452”alt=”© Groupon” width=”470” height=”313”>

De brief

Om je alvast een idee te geven hoe de tekst eruit ziet, lees je hier de eerste alinea:

‘Het gewicht van de sneeuw buigt de takken van de berken langzaam en voorzichtig. Prachtige ijssculpturen stijgen op van de witte grond en verlichten de zilverkleurige sneeuw. Elfen, gekleed in het rood, praten vrolijk rond het kampvuur, hun stemmen klinken als zoete melodietjes in de stilte van het Noordpool bos. Ik zit hier op mijn oude krakelende schommelstoel ….’

Voorwaarden

Geldigheid: geldig vanaf het moment van aankoop t/m 14 december 2013.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestellen: bestel je brief uiterlijk 15 december 2013 online op http://www.santagreeting.it, kies voor Nederland en bestel de brief met gebruik van je grouponcode. De ontvanger van je brief ontvangt de brief uiterlijk 23 december 2013.
Meer info: de brief wordt bezorgd via briefpost. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over NORAMA TOUR OPERATOR (NL)