Geen nieuwe meldingen
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

€ 27 p.p. voor een dagticket voor Phantasialand en bij bezoek vóór 30 april een 2e ticket gratis

Dagticket Phantasialand

Wat je krijgt

  • € 27 voor toegang tot Phantasialand voor 1 persoon (waarde € 45)

Als je het park bezoekt tussen 20 en 30 april 2015, krijg je een gratis tweede kaartje, geldig tot 31 oktober 2015. Dit tweede ticket is persoonsgebonden, is alleen geldig voor volwassene entree (12+) en kan je ophalen met je identiteitskaart in het park bij de Ticket Booth.

Je kan ook naar Phantasialand met 1 of 2 overnachtingen in 4* Phantasialandhotel Ling Bao met de andere deal van Groupon

Phantasialand en de omgeving

Phantasialand is een indrukwekkend attractiepark voor het hele gezin, vlakbij Keulen. Er zijn zes geweldige themagebieden – Berlin, China Town, Deep in Africa, Fantasy, Mexico en Mystery, elk zo met een eigen karakter en attracties. Er zijn onder meer vier achtbanen, drie waterattracties en vier darkrides. Daarnaast zijn er tal van shows - dinnershow Fantissima bijvoorbeeld - leuke winkels, gezellige terrassen en fijne restaurants. Het park heeft sinds april 2014 ook een nieuwe water-attractie genaamd Chiapas. In 6 minuten neem je een 53 graden steile afdaling tussen brullende watervallen, duizenden planten en indrukwekkende rotsformaties. Dat is nog eens wat. Voor een compleet overzicht van de attracties klik je hier. Phantasialand krijgt een 8,3 op Zoover (vastgesteld op 24-3-2015).

Phantasialand ligt net over de grens, in het Duitse Brühl. Heel makkelijk te bereiken met auto en trein. Een bezoek aan het park laat zich prima combineren met bijvoorbeeld een weekendje Keulen of Düsseldorf. Beide steden bieden een rijk scala aan vertier en cultuur en je kunt er uitstekend shoppen of een biertje drinken. Als je voor 30 april 2015 het park bezoekt, krijg je trouwens een gratis tweede kaartje, geldig tot 31 oktober 2015. Dit tweede ticket is persoonsgebonden, is alleen geldig voor volwassene entree (12+) en kan je ophalen met je identiteitskaart in het park bij de Ticket Booth. Je kan ook naar Phantasialand met 1 of 2 overnachtingen in 4* Phantasialandhotel Ling Bao met de andere deal van Groupon.

Veelgestelde Vragen 


1. Wanneer ontvang ik mijn ticket?

Je ontvangt je ticket vóór 18 april 2015. Het ticket is geldig tussen 20 april en 31 oktober 2015. In de tussentijd zal je geen boekingsbevestiging ontvangen. Indien je op 20 april geen ticket ontvangen hebt, kun je een e-mail sturen naar tickets_nl@groupon.nl.

2. Hoe ontvang ik mijn ticket?

Je ticket wordt per e-mail toegestuurd door TicketCounter. Hiervoor wordt jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat gebruikt.

3. Hoe moet ik mijn tickets afdrukken?

Druk je ticket eenzijdig in hoge kwaliteit af op origineel A4-formaat en neem dit mee naar Phantasialand.

4. Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als je eenmaal je aankoop hebt afgerond, is annuleren niet meer mogelijk.

Faciliteiten

  • Gratis toegang voor kinderen jonger dan 4 jaar
  • Spectaculaire attracties, wervelende shows

Voorwaarden

Geldigheid: geldig als entreeticket voor Phantasialand van 20 april t/m 31 oktober 2015. Dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Bekijk de openingstijden op: www.phantasialand.de/nl/informatie-service/openingstijden.

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Wanneer je je ticket gebruikt voor 30 april 2015, krijg je gratis een tweede entreeticket dat te gebruiken is tot 31 oktober 2015. Dit tweede ticket is persoonsgebonden, is alleen geldig voor volwassene entree (12+) en kan je ophalen met je identiteitskaart in het park bij de Ticket Booth.

Meer mogelijkheden: kinderen t/m 3 jaar hebben kosteloos toegang. Toegang voor kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar, senioren vanaf 60 jaar en zwangere vrouwen kost € 24 p.p. en identiteitsbewijs is verplicht.

Tickets: je e-tickets worden uiterlijk op 18 april 2015 per e-mail toegestuurd door TicketCounter. Als je op 18 april 2015 je e-ticket(s) nog niet per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met tickets_nl@groupon.nl.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.

Meer info: deze voucher wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt TicketCounter. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop nu" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan TicketCounter. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal TicketCounter de gegevens verwijderen. De Verkoopvoorwaarden van Groupon International Travel en de Wettelijke Bedenktermijn zijn op deze deal van toepassing.

Over Phantasialand

Er komen

  • 2,5 uur rijden vanaf Utrecht
  • Vanaf het station in Brühl vertrekt een shuttlebus naar het park