Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

STE - Sandton Hotel Paal 8 Terschelling

Wellness aan zee op Terschelling

Wat je krijgt

Alle opties zijn inclusief: verblijf voor twee personen met ontbijt, welkomstdrankje en gratis parkeren

Deluxe kamer met eilandzicht

  • Optie 1: € 79 voor 1 overnachting (waarde € 109)*
  • Optie 2: € 149 voor 2 overnachtingen (waarde € 218)*
  • Optie 3: € 219 voor 3 overnachtingen (waarde € 327)*

Deluxe kamer met zeezicht

  • Optie 4: € 169 voor 2 overnachtingen (waarde € 258)*
  • Optie 5: € 249 voor 3 overnachtingen (waarde € 387)*

*Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 1,30 p.p.p.n. (vanaf 2015 € 1,50 p.p.p.n.)

Sandton Hotel Paal 8 ligt op een prachtige plek in de duinen en direct aan het strand en de zee, aan de noordkant van Terschelling. Je kan kiezen of je een kamer neemt met eiland- of zeezicht, net wat je aangenamer vindt om even naar te koekeloeren bij het wakker worden. De kamers hebben een nautische inrichting en zijn voorzien van een safe, LCD-tv en luxe badkamer. Alle kamers beschikken over een terras of balkon. Het hotel heeft verder een eigen restaurant met terras aan zee, een zwembad, een wellness met sauna, stoombad en meer en je kan er fietsen huren. Sandton Hotel Paal 8 krijgt een 8,4 op Zoover. Vastgesteld op 5-12-2014.

Groupon’s gids voor Terschelling

Het eiland heeft een zeer afwisselend landschap. 80% is natuurgebied waarvan de grootste de Boschplaat is want daar bestaat het Oostelijke deel uit. West-Terschelling is het grootste dorp van het eiland, hier kom je aan met de veerboot. Hier kan je de karakteristieke geveltjes bewonderen van de oude commandeurshuizen. Het gezicht van West-Terschelling wordt in de eerste plaats bepaald door de Brandaris, de 55 meter hoge vuurtoren die dateert uit 1594. Het hotel ligt in de uitgestrekte duinen op 8 minuten rijden West-Terschelling.

Faciliteiten

  • Restaurant met terras
  • Zwembad
  • Wellness
  • Gratis WiFi
  • Fietsverhuur

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een verblijf in de periode van 9 december 2014 t/m 30 april 2015 (m.u.v. 20 december 2014 t/m 2 januari 2015).

Aankoop: je kan meerdere groupons kopen om je verblijf te verlengen.

Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 1,30 p.p.p.n. (vanaf 2015 € 1,50 p.p.p.n.). Voor een verblijf op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag van € 10 per kamer (deze toeslag geldt niet in januari).

Meer mogelijkheden: een bedje voor een kind t/m 23 maanden is op aanvraag kosteloos beschikbaar. Een extra bed voor een persoon vanaf 2 jaar kost € 50 p.p.p.n. inclusief ontbijt. Parkeren is kosteloos mogelijk op de publieke parking 200 m. van het hotel. Huisdieren zijn welkom voor € 15 p.n.

Boeken: verplicht online op sandton.eu/grouponterschelling, met gebruik van je groupon-codes. Bekijk via deze link ook de beschikbaarheid voordat je een groupon aankoopt.

Annuleren: wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is annuleren of wijzigen niet meer mogelijk.

Meer info: deze deal wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV. Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd. Check-in vanaf 14.00 uur, check-out tot 11.00 uur. Bijkomende kosten worden betaald aan Sandton Hotel Paal 8. Voor vragen kun je contact opnemen met 0562 449 090 óf terschelling@sandton.eu. De Verkoopvoorwaarden van Groupon International Travel en de Wettelijke Bedenktermijn zijn op deze deal van toepassing.

Over STE - Sandton Hotel Paal 8 Terschelling