Slangen Reizen

Kerstmarkten Benelux: 1 of 2 dagen kerstshoppen incl. luxe busreis

150+ gekocht

Kerstshoppen

Het is alweer bijna zover, the most wonderful time of the year komt er aan en om de feestdagen goed te beginnen kan je gaan kerstshoppen in Maastricht, Valkenburg, Antwerpen en Brussel. Deze steden staan bekend om hun grote kerstmarkten waar je helemaal in de wintersfeer komt. Als je niet kunt kiezen, kun je ook een 2-daagse luxe busreis maken naar Antwerpen & Brussel.

Let op: entreegelden voor de kerstmarkten moeten ter plaatse betaald worden en zijn voor eigen rekening.

Dagje kerstshoppen in Maastricht

Proef de Limburgse gezelligheid, maak kennis met de historische binnenstad van Maastricht en ontdek de knusse Kerstsfeer op het Vrijthof. Vanaf de opstapplaats reis je in de ochtend van de door jou gekozen reisdatum per luxe touringcar richting Maastricht waar je in de vroege middag arriveert. In het historisch centrum word je afgezet door de chauffeur. Er is voldoende vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. In de stad staan op verschillende locaties kleine kerstmarkten en stalletjes. Kerstartikelen en -lekkernijen zijn overal verkrijgbaar. Maak een mooie wandeling door de prachtig versierde straatjes met etalages. Enkele bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn in de stad zijn de Stadswallen en parken, het Onze Lieve Vrouwenplein, de monumentale kerken Sint Jan en de basiliek van Sint Servaas. Bezoek het Vrijthof waar ieder jaar het bekende ‘‘Winter Wonderland’’ staat. Houten kraampjes, een groot reuzenrad, een ijsbaan en een reuze draaimolen bezorgen je dat echte kerstgevoel. Daarnaast krijg je de gelegenheid om een mooie boottocht over de Maas te maken (niet inbegrepen). In de avond is het weer tijd voor de terugreis naar Nederland.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen. Voor opstapplaatsen Groningen en Heerenveen geldt een toeslag van € 12,50 per persoon.

Dagje kerstshoppen in Valkenburg

Bezoek een van de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkten van Europa. In de ochtend word je opgehaald bij je opstapplaats en in de middag kom je aan in Valkenburg. Zo heb je genoeg vrije tijd hebt om al je kerstinkopen te kunnen doen. Er is een kerstmarkt in de Fluweelengrot en een kerstmarkt in de Gemeentegrot (toegang niet inclusief). Laat je overweldigen door de gezellige sferen, kraampjes met kerstartikelen en allerlei eten en drinken. Vervolgens kun je de Kerstman ontmoeten bij Santa’s Village met een van Europa’s grootste kerstbomen met 5000 lampjes. ‘s Rond 17.30 uur zullen we weer starten aan de terugreis.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen. Voor opstapplaatsen Groningen en Heerenveen geldt een toeslag van € 12,50 per persoon.

Dagje kerstshoppen in Antwerpen

De kerstmarkt van Antwerpen is een ideaal uitje voor het hele gezin. Het sfeervolle oude stadscentrum van Antwerpen wordt elk jaar omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. Door het hele centrum van Antwerpen vind je al tal van kleine chalets met leuke kerstcadeautjes. Deze chalets bieden diverse winterse producten zoals warme handschoenen of mutsen, kerstdecoratie of een winterse versnapering. Alle pleintjes staan met elkaar in verbinding: de Grote Markt, Suikerrui, Groenplaats en het Steenplein. Op het steenplein vind je een gezellige ijsbaan waarop zowel jong als oud lekker kan schaatsen. Kinderen kunnen genieten van de zoete heerlijkheden die aangeboden worden, de mannen kunnen genieten van een heerlijk biertje of schnapps en voor de dames is er genoeg te koop bij de vele kraampjes die in de binnenstad opgesteld staan. Vanaf de door jou gekozen opstapplaats vertrek je in de ochtend op de door jou gekozen reisdatum per luxe touringcar richting Antwerpen waar je in de vroege middag arriveert. Je hebt voldoende vrije tijd om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Rond 18.00 uur is het weer tijd voor de terugreis naar Nederland.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen. Voor opstapplaatsen Groningen en Heerenveen geldt een toeslag van € 12,50 per persoon.

Dagje kerstshoppen in Brussel

De kerstmarkt van Brussel is de ideale combinatie van gezelligheid en winkelen. De hele binnenstad van Brussel krijgt een sprookjesachtige sfeer, vol met lichtjes, muziek en chalets. Langs de Grote markt, Sint-Katelijneplein, de Vismarkt tot aan de Munt loop je langs ruim 200 gezellig kraampjes, waar je al je kerstcadeautjes kan kopen. Op het Sint-Katelijneplein kan je een rondje maken in het grote reuzenrad of een rondje schaatsen op de speciaal aangelegde schaatsbaan. Drink een glühwein of een warme chocolademelk onder de grote kerstboom. De vier weken voor kerst is er genoeg te doen voor het hele gezin. Vanaf de opstapplaats vertrekt je op de ochtend van de van de door jou gekozen reisdatum per luxe touringcar richting Brussel, waarna je in de vroege middag arriveert. Je hebt voldoende vrije tijd om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Rond 18.00 uur is het weer tijd voor de terugreis naar Nederland.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen. Voor opstapplaatsen Groningen en Heerenveen geldt een toeslag van € 12,50 per persoon.

2-daagse trip kerstshoppen in Antwerpen & Brussel

Dag 1: de heenreis & vrije tijd /kerstshoppen in Antwerpen

Vanaf de opstapplaats vertrek je in de vroege ochtend naar Antwerpen. In de middag kom je aan in de sfeervolle stad waar er de hele dag voldoende vrije tijd is om volop te genieten van de kerstsfeer. Antwerpen heeft de kerstmarkten verdeeld over vier pleinen met ruim 200 kraampjes. De kerstmarkt Antwerpen is het ideale uitje voor het hele gezin. Door het hele centrum van Antwerpen vind je al tal van kleine chalets met leuke kerstcadeautjes. Deze chalets bieden diverse winterse producten zoals warme handschoenen of mutsen, kerstdecoratie of een versnapering.

Het hotel

Je verblijft in Hotel ibis Brussels Airport (of gelijkwaardig) in Brussel. Het hotel beschikt over moderne kamers die zijn ingericht met een bureau, zithoek, kabeltelevisie en comfortabele bedden. De eigen badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn. In het hele hotel kan je gratis gebruik maken van WiFi. Het hotel beschikt daarnaast over een bar en restaurant.

Dag 2: Sightseeing, vrije tijd /kerstshoppen in Brussel & de terugreis

Na het ontbijt rijd je naar Brussel. Hier heb je voldoende vrije tijd om uitgebreid te kerstshoppen en te flaneren door de stad. De hele binnenstad van Brussel wordt sprookjesachtig omgetoverd, vol met lichtjes, muziek en chalets. Langs de Grote markt, Sint-Katelijneplein, de Vismarkt tot aan de Munt loop je langs ruim 200 gezellig kraampjes waar je al je kerstcadeautjes kan kopen. In de namiddag is het weer tijd voor de terugreis naar Nederland.

Klik hier voor een overzicht van de opstapplaatsen en aankomstdagen. De genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Veelgestelde vragen

1. Hoe boek ik mijn reis?

Lees zorgvuldig de voorwaarden van deze deal (zie tabblad “Voorwaarden & details”). Koop vervolgens per persoon je groupon voor de reisdata van voorkeur, via de “KOOP!”-knop. Boek en bevestig je reis binnen 24 uur na aankoop van je groupon, via de volgende links:

2. Hoe kom ik er achter of de reisdata die mijn voorkeur hebben beschikbaar zijn?

De dealopties zijn gebaseerd in de vertrekperiode 01-12-2018 t/m 22-12-2018 voor Maastricht en Valkenburg, en 01-12-2018 t/m 05-01-2019 voor Antwerpen en Brussel. Klik op bovenstaande links (vraag 1) om erachter te komen of jouw gewenste aankomstdatum wordt aangeboden. Zit jouw gewenste aankomstdatum er niet tussen? Dan wordt deze helaas niet aangeboden.

3. Wat gebeurt er als ik een groupon koop en mijn reisdata niet beschikbaar zijn?

Slangen Reizen biedt verschillende vertrekdata aan. Mocht je gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar zijn, kan je contact opnemen met onze Klantenservice en een restitutie aanvragen. Dit kan alleen wanneer de boeking nog niet is afgerond bij Slangen Reizen.

​4. Wanneer ontvang ik mijn boekingsbevestiging en reispapieren?

Je ontvangt je boekingsbevestiging direct na het plaatsen van de boeking. 5 dagen voor vertrek ontvang je je reispapieren. Als je deze niet op tijd hebt ontvangen of hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met Slangen Reizen via 0900-1010104, bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur. 

5. Moet ik een groupon kopen voor mijn kind?

Kinderen tot 3 jaar mogen gratis op schoot meereizen (max 1 kind per volwassene), voor kinderen vanaf 3 jaar dient er een groupon te worden gekocht.

Wat je krijgt

Inclusief in alle opties:

 • Een luxe busreis naar Maastricht, Valkenburg, Antwerpen of Brussel
 • Halve dag vrije tijd in Maastricht, Valkenburg, Antwerpen of Brussel

Inclusief bij 2-daagse reis

 • Bij de 2-daagse luxe busreis naar Antwerpen & Brussel: 1 overnachting in Hotel Ibis Brussels Airport (of gelijkwaardig) in een standaard kamer
 • Ontbijt in het hotel

De opties

 • 1-daagse luxe busreis kerstshoppen op kerstmarkt Maastricht - € 19 p.p.
 • 1-daagse luxe busreis kerstshoppen op kerstmarkt Valkenburg - € 19 p.p.
 • 1-daagse luxe busreis kersthoppen op kerstmarkt Antwerpen - € 19 p.p.
 • 1-daagse luxe busreis kersthoppen op kerstmarkt Brussel - € 19 p.p.
 • 2-daagse luxe busreis kersthoppen op kerstmarkten Antwerpen & Brussel - € 79 p.p.

Niet inbegrepen

 • Reisverzekering
 • Persoonlijke uitgaven (maaltijden, drankjes, excursies etc.)
 • Entreegelden voor de kerstmarkten

Naar keuze bij te boeken

 • Gegarandeerd stoelen naast elkaar voor € 5 p.p.
 • Specifieke stoel reserveren voor € 15 p.p.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Voorwaarden

Geldigheid
Geldig voor een busreis in de periode van 01-12-2018 t/m 22-12-2018 naar Maastricht en Valkenburg, en 01-12-2018 t/m 05-01-2019 voor Antwerpen en Brussel.
Prijs per persoon. De 2-daagse reis is op basis van 2 personen in een standaard tweepersoonskamer.
Voor de 2-daagse reis heb je twee groupons nodig om de boeking te bemachtigen.
Alleen verblijven is mogelijk, koop hiervoor een groupon en betaal een toeslag van € 30. Je verblijft dan in een eenpersoonskamer.
Voor 3 personen moeten er 3 groupons gekocht worden om de boeking te bemachtigen, je verblijft in een driepersoonskamer of een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer. Voor de derde persoon geldt een toeslag van € 30. Voor vier personen moeten er 4 groupons gekocht worden om te kunnen boeken (je verblijft in twee aparte tweepersoonskamers).
Nadat je het online formulier hebt ingevuld ontvang je via e-mail een boekingsbevestiging.
Boeken:
Boeken verplicht uiterlijk 29 december 2018 en minimaal 5 dagen voor de geplande aankomstdatum voor:
- 1-daagse luxe busreis kersthoppen op kerstmarkt Maastricht op www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-kerstshoppen-kerstmarkt-maastricht
- 1-daagse luxe busreis kersthoppen op kerstmarkt Valkenburg op www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-kerstshoppen-kerstmarkt-valkenburg
- 1-daagse luxe busreis kersthoppen op kerstmarkt Antwerpen op www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-kerstshoppen-kerstmarkt-antwerpen
- 1-daagse luxe busreis kersthoppen op kerstmarkt Brussel op www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-kerstshoppen-kerstmarkt-brussel
- 2-daagse luxe busreis kersthoppen op kerstmarkten Antwerpen & Brussel op www.slangenreizen.nl/groupon/groupon-kerstshoppen-2-dagen-antwerpen-en-brussel

Je ontvangt direct na het maken van de boeking een e-mail met een boekingsbevestiging van de aanbieder.
Geldig voor een busreis van aangegeven vertrekplaats in Nederland naar Maastricht, Valkenburg, Antwerpen en/of Brussel.
Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
Boekingen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar nadat ze bevestigd zijn.
Niet inbegrepen
- Reisverzekering en annuleringsverzekering
- Persoonlijke uitgaven (maaltijden, drankjes, excursies etc.)
- Eventuele toegangsprijzen.
Naar keuze bij te boeken
- Gegarandeerd stoelen naast elkaar - € 5 per persoon
- Specifieke stoel reserveren - € 15 per persoon

Beperkingen
De datum die je boekt is de datum waarop je in Maastricht, Valkenburg, Antwerpen en/of Brussel bent. Je vertrekt heel vroeg in de ochtend op de dag van aankomst.
Geldigheidsperiode is afhankelijk van de gekochte optie (datum en aantal nachten)
Aanbieder- en vervoerdetails
Adres aanbieder: Slangen Service Center B.V.,​ ​Patersplein 42,6351 EW Bocholtz, Nederland.
Geldig voor een busreis van aangegeven vertrekplaats in Nederland naar Maastricht, Valkenburg, Antwerpen en/of Brussel.
De reisdocumenten zullen uiterlijk 5 dagen voor vertrek in jouw bezit zijn.
Meer info
Een geldig paspoort of geldige ID-kaart is vereist.
Geldig voor een zitplaats voor één persoon in de bus naar Maastricht, Valkenburg, Antwerpen en/of Brussel.
Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd.

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Slangen International Travel AG is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.
Slangen International Travel AG beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren in geval het insolvent wordt.

Slangen International Travel AG beschikt over een insolventiebescherming afgesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden. Reizigers kunnen contact opnemen met deze entiteit of, indien van toepassing, de bevoegde autoriteit (Stichting Garantiefonds Reisgelden, 3063 ed, Admiraliteitskade 73, 3063 ED Rotterdam, +31 10 414 6377) als services worden geweigerd vanwege het faillissement vanSlangen International Travel AG.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vind je hier.

Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV.
Op deze deal zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.