Geen nieuwe meldingen

Verhoog het vermogen van je auto met turbo door chiptuning bij Galingas nabij Roosendaal

Resterende tijd beperkt!
Tot 40% korting.
Kies optie

In een Notendop

Wanneer je auto over een turbo beschikt, laat je deze chiptunen voor een hoger gemiddeld vermogen en een efficiënter brandstofgebruik.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Wanneer je auto over een turbo beschikt, laat je deze chiptunen voor een hoger gemiddeld vermogen en een efficiënter brandstofgebruik.

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor Chiptuning van auto met bouwjaar 2000–2007 (waarde € 299)
  • € 249 voor Chiptuning van auto met bouwjaar 2008–2013 (waarde € 399)
  • € 299 voor Chiptuning van auto met bouwjaar 2014–heden (waarde € 499)

Let op: Chiptuning voor deze deal is alleen mogelijk indien de auto over een turbo beschikt.

Bij het bouwen van de auto wordt niet direct het uiterste uit de motor gehaald. Hierdoor is het ingestelde vermogen lager dan dat wat de auto daadwerkelijk aan zou kunnen. Met chiptuning wordt er met behulp van high-tech apparatuur voor gezorgd dat ook die laatste procenten meegepakt worden. Zo kan het vermogen met zo’n 20 à 30% opgeschroefd worden wat op haar beurt zorgt voor meer vermogen en een lager brandstofverbruik. Beter voor de prestaties, het milieu én de portemonnee.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0613 345 248, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: let op: Chiptuning voor deze deal is alleen mogelijk indien de auto over een turbo beschikt. Niet geldig voor auto’s van het bouwjaar 1999 of daarvoor. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Galingas.nl

Galingas.nl is gespecialiseerd in chiptuning voor auto's, tracktoren en vrachtwagens. Sinds het ontstaan van Galingas in 2006 in Vilnius, Litouwen, timmeren ze aan de weg door het maximale uit deze voertuigen te halen. Door de marges die fabrikanten bewust aanhouden op te zoeken, realiseren zij een verhoogde vermogensaanpassing. Dit zorgt op haar beurt weer voor een lager brandstofverbruik dankzij een hoger en effectiever koppel. Goed voor de prestaties, het milieu en ook voor de portemonnee. En juist omdat het een succesformule blijkt, wordt ook Nederland momenteel door Galingas veroverd. In Oud Gastel, op twee keer gas geven van Roosendaal, bevindt zich de garage waar je het maximale uit je voertuig laat halen.

Galingas.nl

Autoherstel, Garage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.