Geen nieuwe meldingen

Javastraat 67, Amsterdam

Italiaans driegangen keuzemenu voor 2, 3 of 4 personen bij Gallizia in Amsterdam-Oost

Kies optie

In een Notendop

Kies een antipasti-gerechtje, een pastagerecht en een dessert vrij van de menukaart die doorlopend met nieuwe Italiaanse klassiekers pronkt.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De explosieve groei van het aantal restaurants met een internationale keuken heeft geleid tot meer soorten smaken, meer gerechten en meer jaloerse grootmoeders. Ontdek de oeroude smaken van Italië met drie gangen à la carte bij Gallizia.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een Italiaans driegangen keuzemenu voor 2 pers. (waarde € 67)
  • € 44,99 voor een Italiaans driegangen keuzemenu voor 3 pers. (waarde € 100,50)
  • € 59,99 voor een Italiaans driegangen keuzemenu voor 4 pers. (waarde € 134)

Neem plaats aan de lange bar of een van de knusse tafeltjes voor een driegangenmenu waarvan jij de invulling in eigen hand hebt. Vooraf begin je met een antipasti en kies je uit een aantal typische gerechtjes uit het laarsvormige land, zoals carpaccio, burrata of vitello tonato. Je vervolgt je avond met een verse pasta naar keuze als hoofdgerecht en bijvoorbeeld Tiramisu als heerlijke Italiaanse zoetigheid na om je diner in stijl af te sluiten. Met een keur aan wijnen kan je bij het modern ingerichte Gallizia elk gerechtje naar eigen smaak vervolmaken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m donderdag & zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Gallizia

Italianen houden van gezelligheid en goed eten, en dat allemaal het liefst in combinatie met een fijn glas wijn. Vandaar dat eigenaar Tom zijn deli/wijnwinkel aan de Javastraat in Amsterdam-Oost twee jaar geleden heeft uitgebreid met Gallizia, waar deze geperste druiven samen met Italiaanse gerechtjes mooi tot hun recht komen. Gemoedelijkheid is iets wat Gallizia hoog in het vaandel heeft staan. Je stapt hier binnen in een moderne, witte inrichting aangevuld met veel houtwerk wat je direct een huiskamergevoel geeft. Knusse tweezits-plekjes voor een intiem onderonsje, ruime tafels om uitgebreid aan te dineren, of een cappuccino sippen aan de lange bar: het kan hier semplice. De koks maken in de keuken gerechten variërend van Vitello Tonato tot Pasto con Stracotto, allemaal op de manier zoals 'Di mama' het bedoeld heeft, om het heerlijke thuisgevoel ook in de gerechten tot uiting te laten komen.