Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt snel!

Game Of Clues

Online escapegame "Het Familiegeheim" voor 1-5 personen via Game of Clues

Kies optie

In een Notendop

Puzzel, werk samen en houd je koppie erbij zodat je samen met je collega’s, vrienden of familie ‘Het Familiegeheim’ kan ontrafelen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Online escapegame “Het Familiegeheim”
  • Geschikt voor 1-5 personen
  • Spelduur: 60-180 minuten

  • Je bestelt je escapegame uiterlijk 1 mei 2021 online
  • En krijgt daarna meteen een downloadlink om ‘m te spelen
  • Daarna heb je 14 dagen toegang tot het spel
  • Je voortgang wordt opgeslagen, dus je kan tussendoor pauzeren
  • Met meerdere mensen spelen via een videoverbinding is ook mogelijk

Deal-Voorwaarden

Registreer je teamnaam en verzilver de grouponcode. Je krijgt dan meteen toegang tot het spel. Log met meerdere mensen in vanaf verschillende locaties. Na inwisseling van je groupon is annuleren niet meer mogelijk. Je hebt na het activeren 14 dagen de tijd om het spel te spelen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Game Of Clues

Game Of Clues organiseert escapegames op locatie. Zo kan je bij ze terecht als je een vrijgezellenfeest of teamuitje organiseert of een escapegame wil spelen tijdens een familiedag. Maar op locatie betekent ook gewoon bij jou thuis. Zonder dat ze zelf langskomen. Hoe dan? Online! Inmiddels zijn er drie online escapegames beschikbaar waarmee je 60-120 minuten zoet bent. Werk samen, puzzel en wees het spel te slim af. Het enige wat je nodig hebt is een printer (voor 'Paniek in de snoepfabriek'), een computer en internetverbinding. Het is ook mogelijk om meerdere mensen mee te laten spelen via een videoverbinding. Zo kan je je vrienden, collega's of familie ook nog uitnodigen voor een online 'uitje'.