Geen nieuwe meldingen

Gasterij 't Dorpsgenot

Toterfout 13a, Oerle ( veldhoven)

Mini-High Tea in het bosgebied Halve Mijl bij Gasterij 't Dorpsgenot (vanaf 2 personen)

Kies optie
Meer dan 10 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Onderbreek je dag in de bosrijke omgeving van Oerle met een mini-High Tea of laat dit een begin zijn van een groen avontuur.

Over deze deal

Net als je favoriete muzieklijst zit een High Tea vol hits, kan je er onbeperkt van genieten en deel je het maar al te graag met vrienden. Raak een juiste snaar bij Gasterij ‘t Dorpsgenot.

Kies uit 4 opties

 • € 17,99 voor een mini-High Tea voor 2 personen (waarde € 34)
 • € 26,99 voor een mini-High Tea voor 3 personen (waarde € 51)
 • € 35,99 voor een mini-High Tea voor 4 personen (waarde € 68)
 • € 53,99 voor een mini-High Tea voor 6 personen (waarde € 102)

Een wandeling of fietstocht door het mooie omringende bosgebied kan het perfecte begin of einde zijn van deze mini-High Tea bij Gasterij ‘t Dorpsgenot. Hier sip je onbeperkt thee terwijl je van vele hartige en zoete lekkernijen geniet. Deze worden uiteraard toegediend op een etagère, zodat het niet alleen een feestje is om de hapjes op te eten, maar ook om er eerst watertandend naar te kijken.

De mini-High Tea bestaat naast onbeperkt thee uit:

 • Kopje soep vooraf
 • Wrapje met carpaccio
 • Sandwich met eiersalade
 • Mini-pizza
 • Diverse bonbons
 • Aardbeienbavarois
 • Appelcake

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De invulling van deze High Tea wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig. Bij 't Dorpsgenot kan je een gratis wandelroute van 1, 3, 4 of 8 kilometer krijgen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Gasterij 't Dorpsgenot

In de gemeente Veldhoven bevindt zich op - zo'n 11 km van het centrum van Eindhoven - het bosgebied "Halve Mijl" waar Gasterij 't Dorpsgenot is gevestigd. Dit kindvriendelijke bezoekerscentrum is een natuurlijke uitvalsbasis wanneer je vermoeid terugkomt van een ochtend of middag mountainbiken of wandelen in de al even natuurlijke omgeving. Maar ook als je gewoon zin hebt om erop uit te gaan, ben je hier aan het logische adres. Je bestelt er alle dagen van de week lekker wat "eikes", "werme mik" en iets "vur de kiendjes", als die niet al hun weg richting de speelweide hebben gevonden. Iets te vieren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Van familiedagen tot een boerenquiz en van ijssculpturen maken tot de invulling en viering van een eigen thema- of verjaardagsfeest.