Geen nieuwe meldingen

Eerste Van Der Helststraat 72, Amsterdam

High Beer inclusief bijpassende hapjes bij Gastropub Helst Amsterdam midden in De Pijp

Kies optie

In een Notendop

Proef 5 verschillende bieren die met bijpassende bites worden geserveerd, bijvoorbeeld kaas bij een Belgisch blond en worst bij donker bier.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Op een opblaasbare ananas in het zwembad drijven en heen en weer deinen in een hangmat wordt net als een proeverij nog een stukje hemelser met een versnapering in de hand. Overstijg de zevende hemel met een High Beer bij Gastropub Helst Amsterdam.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een High Beer inclusief bijpassende hapjes voor 2 pers. (waarde € 40)
  • € 29,99 voor een High Beer inclusief bijpassende hapjes voor 3 pers. (waarde € 60)
  • € 39,99 voor een High Beer inclusief bijpassende hapjes voor 4 pers. (waarde € 80)

Geen flauwekulletjes tijdens deze High Beer want niet alleen goudgele rakkers beroeren de mond deze hoogstaande middag; ook blonde, amberkleurige en extra donkere rakkers staan voor je klaar om via de tong naar binnen te glijden, zowel van nationale als internationale bodem. Op zichzelf al iets om over in de wolken te zijn maar de High Beer wordt pas écht naar een hoger niveau getild met allerlei bijpassende hapjes die op een plank voor je worden uitgestald. Denk aan kaas bij een Belgisch blond biertje of worst bij een donker stout bier.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf uitsluitend via reserveren.groupon.nl. Telefonische reserveringen worden niet gehonoreerd. Je kan reserveren voor aankomst tussen 15.00 en 18.00 uur.
Annuleren: minimaal 8 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Gastropub Helst Amsterdam

Bij Helst in de bruisende buurt De Pijp in Amsterdam wordt er net zo bruisend bier geschonken. Aan de Eerste van der Helststraat - hoe kan het ook anders - is deze gastropub het toneel van een samenspel van met passie gebrouwen bier en eten van kwaliteit. De kaart met (inter)nationale bieren verandert continu en het eten wisselt met de seizoenen mee. Meer dan 30 soorten bier worden uit echte Amsterdammertjes getapt en ook in flesvorm vind je vele soorten gerstenat. Op de menukaart vind je naast borrelhapjes verschillende ontbijt-, lunch- en avondgerechten. Gastropub Helst Amsterdam is 7 dagen per week geopend.