Geen nieuwe meldingen

gbmoving

2, 4 of 6 uur verhuizen door GB Moving incl. wagen en 2 verhuizers

Resterende tijd beperkt!
Kies optie

In een Notendop

Met minimaal 2 verhuisprofessionals en de verhuiswagen van 20 m3 ben je - ook letterlijk - verzekerd van een stressvrije verhuizing.

Wat je krijgt

Met minimaal 2 verhuisprofessionals en de verhuiswagen van 20 m3 ben je - ook letterlijk - verzekerd van een stressvrije verhuizing.

Kies uit 6 opties

  • € 99,99 voor 2 uur verhuisservice incl. transport, met 2 verhuizers
  • € 199,99 voor 4 uur verhuisservice incl. transport, met 2 verhuizers
  • € 299,99 voor 6 uur verhuisservice incl. transport, met 2 verhuizers

  • € 129,99 voor 2 uur verhuisservice incl. transport, met 3 verhuizers
  • € 259,99 voor 4 uur verhuisservice incl. transport, met 3 verhuizers
  • € 364,99 voor 6 uur verhuisservice incl. transport, met 3 verhuizers

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop en op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief parkeerkosten, tolgelden of veerbootkosten. Op zaterdag wordt een toeslag van 30% van de betaalde grouponprijs gerekend. Wanneer de tijd om is wordt er per uur een tarief gerekend van € 55 per uur/per verhuizer (afgerekend per uur). Al deze kosten betaal je contant aan gbmoving.
Reserveren: verplicht zo snel mogelijk na aankoop van je groupon en minimaal 2 weken van tevoren telefonisch op 0165 201 068, o.v.v. Groupon. We raden aan z.s.m. na aanschaf te bellen om een afspraak te maken.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in. Tijd gaat in vanaf vertrek van de vestiging in Oudenbosch. De heen- en terugreis gaan van je aangekochte tijd af. Op deze deal zijn de Algemene Voorwaarden van VOZ van toepassing. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over GB Moving

De verhuisprofessionals van gbmoving bieden graag een helpende hand bij het verhuizen van jouw kostbare spullen. Zo laadt dit verhuisbedrijf jouw inboedel niet alleen slim in, maar worden de kostbaarheden ook op een veilig wijze van A naar B verplaatst en netjes in de nieuwe woning afgeleverd.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.