Genevino

Uitgebreide wijnproeverij bij je thuis voor 4-12 personen door Genevino, in Maastricht en omgeving

Tot 64% korting.
10+ gekocht
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Wat je krijgt


Kies uit 5 opties

  • € 14,99 voor een wijnproeverij bij je thuis voor 4 pers. (waarde € 39,80)
  • € 21,99 voor een wijnproeverij bij je thuis voor 6 pers. (waarde € 59,70)
  • € 28,99 voor een wijnproeverij bij je thuis voor 8 pers. (waarde € 79,60)
  • € 35,99 voor een wijnproeverij bij je thuis voor 10 pers. (waarde € 99,50)
  • € 42,99 voor een wijnproeverij bij je thuis voor 12 pers. (waarde € 119,40)

De proeverij wordt aangevangen met een ‘bubbel’ (Crémant de Loire/prosecco). Hierna wordt het tijd om de wijnen aan te breken. Achtereenvolgens proef je met je gezelschap een vijftiental wijnen. Van wit en droog via rood naar rosé en zoet. Terwijl je druk bezig bent met het draaien, ruiken, nippen en sippen van je wijn word je bijgepraat door de aanwezige wijnspecialist van Genevino. Hij of zij zal je talrijke weetjes en handige tips bijbrengen. Zo weet je na afloop exact hoe je wijn gebruikt, bewaart en serveert. Zorg wel dat je een karaf met water en een stokbroodje paraat hebt staan om de wijnsmaak na het proeven van elk glas te kunnen neutraliseren, voor een optimale proeverij. Als alle kennis is vergaard wordt er op feestelijke wijze afgesloten met opnieuw een bubbeltje.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (op afspraak).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 3 dagen van tevoren telefonisch op 0643 750 483, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Buiten een straal van 35 km van Maastricht worden € 10 voorrijkosten gerekend. Bij een besteding van meer dan € 75 vervallen de voorrijkosten. Voor de proeverij neemt Genevino contact op om eventuele wensen te bespreken. De geproefde wijnen zijn ter plekke tegen gereduceerde prijs te koop. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Genevino


Als je in de provincie Limburg aan wijn denkt, dan kom je vrij gemakkelijk uit bij Genevino. Deze wijn- en champagnespecialist verkoopt ambachtelijke wijnen en enkele speciale champagnes die rechtstreeks uit de wijngaarden van de boeren komen. Maar daarmee houdt het niet op. Want bij Genevino werken louter liefhebbers van deze alcoholhoudende dranken. En deze liefhebbers brengen graag hun zelfvergaarde kennis over aan andere geïnteresseerden. Dit doen ze door middel van proeverijen in hun uitvalbasis in Maastricht, maar ze komen met evenzoveel liefde bepakt en bezakt in je eigen huis om hun voorliefde voor wijn met je te delen. Een smakelijke ervaring die je mee op reis neemt door bijvoorbeeld de wijnstreek Loire. Leuk als bedrijfsuitje of gewoon gezellig met vrienden.

Genevino

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij, Wijnproeverij, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.