sluit
TTD Launch

Colorland

1, 2, 3 of 5 gepersonaliseerde bureaukalenders in A5-formaat via Colorland

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DEAL. Eindigt 6-6.
Code toepassen

In een Notendop

Met deze kalender kan je elke maand weer een andere eigen gekozen foto bewonderen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Na het kopen van deze deal, moet je de website bezoeken die op je coupon staat om je aankoop te voltooien.

 • Gepersonaliseerde bureaukalender
 • Een foto op elke pagina

Bezorging

 • De verzendkosten zijn niet inbegrepen
 • Levertijden zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest op de betaalpagina
 • De verzendkosten zijn
  • € 7,95 voor 1 kalender
  • € 8,95 voor 2 kalenders
  • € 9,95 voor 3 kalenders
  • € 11,95 voor 5 kalenders

Deal-Voorwaarden

Kerstlevering: om teleurstelling van een te late kerstbezorging te voorkomen, maak gebruik van je groupon door zo snel mogelijk je bestelling te plaatsen op de website van Colorland. Check deze pagina voor actuele informatie over levertijden rond Kerst.

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2023.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten van € 7,95 (1 kalender), € 8,95 (2 kalenders), € 9,95 (3 kalenders) of € 11,95 (5 kalenders) (online te betalen aan Colorland).
Hoe je groupon te gebruiken:
1. Klik op de knop "redeem online" om naar de website van Colorland Colorland te gaan. 2. Ga naar het tabblad Promocodes om de code te vinden en klik op de knop 'Ontwerp het project'. 3. Als het project klaar is, klikt u op de knop 'Toevoegen aan winkelwagen'. 4. Voer je kortingscode in en klik op de knop 'OK' om te bevestigen. 5. Als er een lijst met uw ontwerpen verschijnt, kiest u de juiste. 6. Klik op de knop 'Bestellen' en volg de instructies om de aankoop af te ronden.
Levering: binnen circa 8 werkdagen.
Aankoop: je kan per persoon 10 groupons gebruiken.
Meer info: je product wordt geleverd door Colorland. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Colorland, via e-mail op info.nl@colorland.com, of via de telefoon op 0207 941 270 o.v.v. Groupon.

Over Colorland

Tussen al die honderden foto's op je computer of telefoon zit een kleine selectie speciale kiekjes. Deze kan je mooi uitlichten met een van de producten van Colorland. Bestel bijvoorbeeld een fotoboek dat je helemaal naar je eigen smaak kan inrichten. Je kan een eigen fotokalender maken voor in huis. Of elke ochtend koffiedrinken uit je favoriete foto door die op een mok te laten drukken.