sluit
V-Day

Justyling

Gepersonaliseerde fleece dekens via Justyling

Kies optie

In een Notendop

Een echt persoonlijk cadeau geef je met deze dekens met fotoprint, die je zelf uploadt naar de website; je hebt keuze uit talloze modellen.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • De dekens zijn 80 x 120 cm en gemaakt van zachte fleece stof
  • Veel verschillende modellen leverbaar
  • Upload jouw foto naar de website en personaliseer je deken
  • Bestel vóór 31 mei 2022

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 mei 2022.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten van € 11,60 voor 1 deken of € 19,36 voor 2 dekens (online te betalen aan Justyling).
Hoe je groupon te gebruiken: online inwisselen op jhttps://www.justyling.com/photo-blankets, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Levering: binnen circa 3-5 weken.
Meer info: je product wordt geleverd door Justyling. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Justyling via e-mail op service@justyling.com, o.v.v. Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Justyling

Webshop Justyling maakt persoonlijke sieraden en accessoires met bijvoorbeeld jouw initialen, naam of foto er in verwerkt. Denk aan een sierlijke ketting met de namen van je kinderen er op, een vriendschapsarmbandje met de initialen van je beste vriendin of een sleutelhanger met een foto van je vrolijke viervoeter er in gegraveerd. Ook voor het decoreren van je huis trek je bij Justyling aan de online bel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lamp in de vorm van een maan met een foto van jou en je lover er op. Of een glazen kubus met een 3D-foto van je gezin er in verwerkt. De producten van Justyling zijn dan ook erg geschikt als persoonlijk kado aan je dierbaren of betekenisvol presentje aan jezelf.