Geen nieuwe meldingen

Geurstokjes van Wax Lyrical

Geurstokjes van Wax Lyrical

€ 16,99
Uitverkocht

In een Notendop

Deze geurstokjes zijn verkrijgbaar in twee geuren met hints van barnsteen en vanille of sneeuwlelie en zoete jasmijn.

Product-details

  • Merk: Wax Lyrical
  • Heupverspreider
  • Capaciteit: 100 ml

Geuren beschikbaar:

  • Fallen Leaves - warm en sensueel barnsteen met hints van heliotroop, vanille en rijke muskus
  • Snow - frisse en ijsgeur van sneeuwlelie, zoete jasmijn en amber met hints van verse pepermunt en bergamot op een houtachtige achtergrond

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.