sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Bak je eigen verse brood met de Moulinex broodmachine Uno

Moulinex broodmachine Uno

€ 135
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Wanneer je de volle geur van versgebakken brood ruikt en de knapperige korst proeft, ben je blij dat Uno nóg 14 bakprogramma’s biedt.

Product-details

© Groupon

€ 79,99 voor Moulinex broodmachine Uno OW3101 (41% korting)

De warme, volle geur van versgebakken brood vult je huis. Wanneer je het brood uit de machine haalt, voel je de zacht verende korst en stoomt het brood nog wat na. Het broodmes werpt zich met een ‘‘rats-rats’’ geluid op de knapperige korst om vervolgens erdoorheen te snijden als door boter. Presenteer daarna vol trots een mooie snee van je zelf gebakken brood. 

De handige broodmachine van Moulinex, model Uno OW3101 weet je iedere keer weer te verleiden je eigen broden te bakken. Hij heeft namelijk 15 verschillende bakprogramma’s en een timer die al 15 uur van tevoren kan worden ingesteld. Ook presenteert hij 3 bruiningsgraden en kan je het gewicht instellen. Daardoor bak je broden van 500, 750 of 100 gram. De bediening gaat via het elektronische bedieningspaneel en de instellingen lees je af op een LCD-display. De broodmachine wordt geleverd met maatbeker en mengkom, om het nóg iets gemakkelijker te maken je eigen meergranen, kruiden- of witbrood te bakken.

Specificaties

  • Bak broden van 500, 750 of 1000 gram
  • Instelbare timer tot 15 uur
  • Elektronisch bedieningspaneel en LCD-display
  • 3 bruiningsgraden
  • Uitneembare mengbak 
  • Deeghaken met anti-aanbaklaag
  • Met wel 16 verschillende programma’s
  • Timer en warmhoudfunctie - houd je brood knapperig en warm
  • Wordt geleverd met maatbeker en mengkom

Je koopt dit product rechtstreeks van Groupon Goods Global GmbH, kijk hier voor meer informatie. Voor meer informatie over het retourbeleid kijk je hier.

Deal-Voorwaarden

Aankoop: maximaal 10 groupons per persoon.
Garantie: 2 jaar.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 1,99 per bestelling.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres, binnen 1 week na aankoop van je groupon.
Meer info: dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. Originele prijs op basis van adviesprijs. De Verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH en de Wettelijke Bedenktermijn zijn op deze deal van toepassing.