Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Giant Power Game 4

Giant Power Game 4

20+ gekocht
€ 33,37
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit gigantische spel, handig om zowel binnen als buiten mee te spelen, is gemaakt van zacht EVA-schuim.

Product-details

  • Gemaakt van zacht EVA-schuim
  • Inclusief 42 lichtschuim discs in rood en blauw
  • Frame met verwijderbare tabbladen voor eenvoudige opslag
  • Voor twee of meer spelers
  • Afmeting: (circa) 72 x 46 cm
  • Aanbevolen leeftijd: 3 jaar en ouder

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.
Opgelet: Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.