Geen nieuwe meldingen

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Kies optie

In een Notendop

Met meer dan 30 topattracties en diverse shows & events beleef je in dit park sowieso een dag boordevol plezier voor jong en oud.

Over deze deal

Een Groupon Local Star!

De deal

  • € 15,95 voor een entreeticket voor Avonturenpark Hellendoorn geldig voor 1 persoon

Wat is er te doen in het park

Voor zowel jong als oud is er bij Avonturenpark Hellendoorn veel te beleven. De Tornado-achtbaan, de Rioolrat in het donker, de Sungai Kalimantan, de Wild Waterval en de Tarantula Magica, een familieattractie speciaal voor de echte snelheidsduivels.

Nieuw in 2017: Het DrakenNest

Het DrakenNest is de nieuwste uitbreiding van Hellendoorn, en deze kan zich het beste omschrijven als een ronddraaiende, heen en weer schommelende scheef op een hoge halfpipe van rails, met zitjes aan de buitenkant. Deze Mega Disk’O is de eerste in Nederland.

Zinderende Zomeravonden

In de zomer organiseert Avonturenpark Hellendoorn 4 Zinderende Zomeravonden, waardoor je extra lang kan genieten in het pretpark. De attracties zijn namelijk open tot 21.30 uur en de avond wordt afgesloten met een spetterende vuurwerkshow om 21.45 uur. Deze speciale avonden zijn op 2, 9, 16 en 23 augustus.

Aquaventura slidepark

En dan is er de sensatie: Aquaventura slidepark, een outdoor slidepark van 5000 m2 met 8 spectaculaire waterglijbanen, 3 kidsslides en een waterspeelpark*. Wedstrijdje tegen elkaar op de Rainbow Racer, samen op een band door het donker in de Dark Devil of je in het diepe storten op de Wacky Wave (halfpipe).

Het slidepark is niet bij de entreeprijs inbegrepen, tickets zijn verkrijgbaar in Avonturenpark Hellendoorn voor € 3 per persoon.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Avonturenpark Hellendoorn vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2017. Kijk voor een overzicht van de openingstijden en -dagen op https://www.avonturenpark.nl/nl/pretpark/informatie/openingskalender.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Tickets: je afgedrukte groupon is je entreebewijs. Mobiele tickets worden ook geaccepteerd.
Meer info: kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis toegang tot het Avonturenpark en het Slidepark. Toegang tot Aquaventura is niet inbegrepen bij de entreeprijs. Tickets voor Aquaventura Slidepark kan je voor € 3 kopen in het park. Niet geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen of kortingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Avonturenpark Hellendoorn

© Groupon

Avonturenpark Hellendoorn is een avontuurlijk familiepretpark verscholen in de bossen. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn meestal kort. Zoals het een prima pretpark betaamt, bulkt Hellendoorn van de attracties en de shows. Beleef samen spetterende waterpret in de wildwaterbanen, zet de wereld op z’n kop in een van de achtbanen, of ga samen de strijd aan tijdens een spannende lasergame. En de allerkleinste avonturiers? Die beleven de grootste avonturen in hun eigen ‘parkje in het park’ - Dreumesland. Avonturenpark Hellendoorn is een onbezorgd dagje uit voor het hele gezin.