Geen nieuwe meldingen

Bezoek de adembenemende dierenwereld van GaiaZOO in Limburg

GaiaZOO

Kies optie

In een Notendop

Een bezoek aan GaiaZOO voelt als een wereldreis met dieren uit de hele wereld, waarna de kids terecht kunnen in indoor speelpark DinoDome.

Over deze deal

De deal

  • € 13,50 voor entree GaiaZOO voor 1 persoon

Wereldreis in één dag

Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag. Op de Afrikaanse savanne vind je indrukwekkende dieren uit de hele wereld, zoals de imposante neushoorn, statige giraffen, razendsnelle cheeta’s en de koning der dieren, de ontzagwekkende leeuw. Een bijzondere ervaring tijdens de wereldreis wacht in Rainforest waar allerlei slingerende en klimmende apen leven. In het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken. Bezoek de WolvenVallei en kruip door de tunnel om oog in oog met de grijze wolf te kunnen staan. Neem ook een kijkje bij het gloednieuwe verblijf van de rode panda’s om ze in het echt te zien. Andere bijzondere dieren die je kan bewonderen zijn de veelvraat, muskusossen en grootoorvossen - diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomt. En heb je een vraag over een dier; de ervaren dierenverzorgers vertellen je er graag over.

DinoDome en JungleTour

GaiaZOO biedt voor de kids een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome, een groot indoor Dino Speelpark. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud, de ballenbak en de hoge takeltoren. In de JungleTour klauteren ze over spannende touwbruggen en hoge klimtorens in de buitenlucht.

Taiga Volière

Maandenlang is met man en macht gewerkt aan de realisatie van state of the art vogelverblijf en in de afgelopen weken arriveerden uit alle delen van Europa de nieuwe bewoners. De dieren moeten niet alleen wennen aan hun nieuwe leefomgeving, maar ook aan elkaar. Ontmoet in de 12 meter hoge volière dieren zoals de machtige monniksgier, de snelle dwergvalk, de bontgekleurde scharrelaar en de indrukwekkende vale gier. Deze vogels vliegen boven je hoofd door de volière.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 21 mei 2017 op op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig. Je afgedrukte groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over GaiaZOO

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een bijzonder dagje uit voor groot en klein. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot Mooiste Dierentuin van de Benelux.