Geen nieuwe meldingen

Tickets voor het Holi Fusion Festival 2017 in Eindhoven of Maastricht, naar keuze met kleurpoeder en T-shirt

Meerdere locaties

Tot 45% korting.
Kies optie

In een Notendop

Vier het leven, vier de lente, strooi met kleuren, dans op live-muziek, doe mee met verschillende activiteit en nog veel meer.

Wat je krijgt

Net als bij een oliebollenconventie wordt het bij een kleurfestival pas écht leuk als de zakjes met poeder tevoorschijn komen. Bestrooi je dag met plezier tijdens het Holi Fusion Festival 2017.

De details

  • Holi Fusion Festival 2017
  • Data en locaties: 19 augustus aan de Karpendonkse plas in Eindhoven en 9 september 2017 in het Griend Park, Maastricht
  • Inclusief servicekosten
  • Naar keuze met 5 zakjes kleurpoeder en T-shirt, af te halen bij het evenement

Dans een gat in de dag op dit 11 uur durende festival dat in het teken staat van een eeuwenoude Holi-traditie: het gooien van kleurstoffen, oorspronkelijk om de komst van de lente te vieren. En vieren is wat er gaat gebeuren: doe mee met de verschillende activiteiten zoals yoga, Zumba of salsa, dans op de muziek bij een van de diverse stages en geniet van drinken, eten, springkussens, make-up en bodypainting, een donkere area met fluorescerende kleuren en nog veel meer.

Kies uit 6 opties

  • € 14,99 voor een ticket voor 1 persoon in Eindhoven of Maastricht (waarde € 25)
  • € 17,99 voor een ticket incl. 5 zakjes kleurpoeder voor 1 persoon in Eindhoven of Maastricht (waarde € 32)
  • € 19,99 voor een ticket incl. 5 zakjes kleurpoeder en T-shirt voor 1 persoon in Eindhoven of Maastricht (waarde € 37)

Eindhoven - 19 augustus 2017

Aan de Karpendonkse Plas, vlak achter de TU vind je op dit groene veld dit kleurrijke festival. Van 12.00 tot 23.00 vier je hier het leven, en vanaf 15.00 uur wordt er afgeteld voor het eerste moment om met de zakjes gevuld met kleurpoeder te gooien. De line-up is verdeeld over 4 stages en je kan o.a. La Fuente, Vato Gonzalez, Billy the kit en Dwayne aan het werk zien.

Maastricht - 9 september 2017

Ook in Limburg gaat het los, en wel in het Griend Park, dichtbij het station en het centrum van Maastricht. Een groen veld dat tussen twee riviertjes is genesteld is het toneel voor het kleurspektakel. Ook dit duurt van 12.00 tot 23.00 en vanaf 15.00 uur wordt er elk uur met de kleurige poeders gestrooid.

Let op: de zakjes kleurpoeder en T-shirt zijn af te halen bij het festival zelf.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor het Holi Fusion Festival 2017 op 19 augustus in Eindhoven of op 9 september 2017 in Maastricht.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je (afgedrukte) groupon is je entreebewijs.
Meer info: de zakjes kleurpoeder en het T-shirt kan je ophalen bij het evenement zelf. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Holi Fusion Festival

Holi Fusion Festival

Tickets & Evenementen, Festival, Kunst, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.