Nationale en internationale celebrities spotten in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

Tot 42% korting.
Kies optie

In een Notendop


Ontmoet je idolen en superhelden in hun wassen glorie in één van de bekendste en leukste attracties in het Amsterdamse stadscentrum.

Over deze deal


Het spotten van een beroemdheid is ongeveer net zo zeldzaam als het zien van een vallende ster, helemaal wanneer die twee samenkomen en je de celebrity ziet struikelen over zijn losse veters. Beleef het stralende universum van Madame Tussauds in Amsterdam.

Kies uit twee opties

  • € 9 voor een entreeticket voor 1 kind (5 t/m 15 jaar) (waarde € 15,50)
  • € 12 voor een entreeticket voor 1 volwassene (16 jaar +) (waarde € 19,50)

Maak je klaar voor één van de leukste en meest interactieve attracties in het hart van Amsterdam. In de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds beleef je verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met je idolen van vroeger en nu in de wereldberoemde expositie met wassen beelden van topzangers, filmsterren, kunstenaars, voetballers en vele andere celebrities.

Aan de ingang word je al verwelkomd door oud-president Barack Obama, even later poseer je voor een koninklijke foto met koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Zing mee on stage met Lady Gaga of Michael Jackson. Voel aan de sexy sixpack van Justin Bieber en ga een potje voetballen bij Messi of Rafael van der Vaart. Kijk in hun kluisjes om hun bijgeloof te ontdekken. Artistieke geesten ontmoeten ook hun grote voorbeelden: Picasso, Van Gogh, Dalí, Herman Brood en Rembrandt.

Let op: Op woensdag 28 juni sluit Madame Tussauds Amsterdam om 15.00 uur (de kassa sluit om 14.00 uur). De attractie sluit eerder vanwege de onthulling van het beeld van Guus Meeuwis.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie


Geldigheid: geldig als entreeticket voor Madame Tussauds Amsterdam vanaf moment van aankoop t/m 31 oktober 2017 op alle dagen van de week. Op 11 september 2017 sluit Madame Tussauds Amsterdam om 17.00 uur (je kan wel tot 18.00 uur binnen blijven).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. De optie voor een kind is geldig van 5 t/m 15 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

Over Madame Tussauds Amsterdam


Madame Tussauds is een wereldberoemde keten in diverse grote steden in de wereld: van Londen tot Amsterdam, New York, Las Vegas en Hongkong. Het concept van Madame Tussauds is ontstaan tijdens de Franse Revolutie, toen mevrouw Marie Tussaud de kneepjes van het vak leerde in het wassenbeeldenkabinet van Dr. Curtius in Parijs. Later trok ze naar Londen, waar ze haar eerste collectie wassenbeelden tentoonstelde. Na haar dood werd haar werk voortgezet en groeide Madame Tussauds uit tot een wereldmerk.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.