Geen nieuwe meldingen

Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

Tot 41% korting.
5.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Ontmoet je idolen en superhelden in hun wassen glorie in één van de bekendste attracties in het centrum van de hoofdstad.

Wat je krijgt

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Het spotten van een beroemdheid is net zo zeldzaam als het zien van een vallende ster, helemaal wanneer die twee samenkomen en je de celebrity ziet struikelen over zijn losse veters. Beleef het stralende universum van Madame Tussauds in Amsterdam.

Kies uit twee opties

  • € 9 voor een entreeticket voor 1 kind (5 t/m 15 jaar) (waarde € 15,50)
  • € 12 voor een entreeticket voor 1 volwassene (16 jaar +) (waarde € 19,50)

Maak je klaar voor fameuze interactieve attractie in het hart van Amsterdam. In de unieke wereld van Madame Tussauds beleef je verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met je idolen van vroeger en nu in de wereldberoemde expositie met wassen beelden van topzangers, filmsterren, kunstenaars, voetballers en vele andere celebrities.

Bij de ingang word je al verwelkomd door Willem-Alexander en koningin Maxima, even later poseer je voor een foto met oud-president Barack Obama. Zing mee on stage met Lady Gaga of Michael Jackson. Voel aan de sexy sixpack van Justin Bieber en ga een potje voetballen bij Messi of Rafael van der Vaart of kijk in hun kluisjes om hun bijgeloof te ontdekken. Artistieke geesten ontmoeten ook hun grote voorbeelden: Picasso, Van Gogh, Dalí, Herman Brood en Rembrandt.

Aangepaste openingstijden December

  • Kerstvakantie: 23 december t/m 7 januari: open vanaf 09.00 uur tot 21.30 uur. (kassa sluit om 20.00 uur)
  • Kerstavond: kassa sluit om 16.30 uur
  • 1e kerstdag : 25 december: kassa sluit om 16.30 uur
  • Oudejaarsavond: 31 december: kassa sluit om 16.30 uur

Voorwaarden

Geldigheid: geldig als entreeticket voor Madame Tussauds Amsterdam vanaf moment van aankoop t/m 31 december 2017 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. De optie voor een kind is geldig van 5 t/m 15 jaar. Houd rekening met gewijzigde openingstijden: kassa om 20:00 uur dicht i.p.v. 21:00 uur. Attractie dicht om 21:30 uur i.p.v. 22:00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds is een wereldberoemde keten in diverse grote steden in de wereld: van Londen tot Amsterdam, New York, Las Vegas en Hongkong. Het concept van Madame Tussauds is ontstaan tijdens de Franse Revolutie, toen mevrouw Marie Tussaud de kneepjes van het vak leerde in het wassenbeeldenkabinet van Dr. Curtius in Parijs. Later trok ze naar Londen, waar ze haar eerste collectie wassenbeelden tentoonstelde. Na haar dood werd haar werk voortgezet en groeide Madame Tussauds uit tot een wereldmerk.

Madame Tussauds Amsterdam

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.