Geen nieuwe meldingen

6 of 12 nummers Men's Health, je abonnement stopt automatisch

Men's Health

Tot 49% korting.
140+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Lees een half of een heel jaar lang over gezondheid, voeding, relaties en seks, fitness, carrière, psyche, verzorging, mode en reizen.

Wat je krijgt

Een avondje stappen met de mannen is net als het lezen van een magazine: soms wil je de vrouwen er gewoon even buiten houden. Lees alles wat je als man interesseert in Men’s Health.

Kies uit twee opties

  • € 17,99 voor 6 nummers Men’s Health (waarde € 35,94)
  • € 35,99 voor 12 nummers Men’s Health (waarde € 71,40)

Men’s Health is een lifestylemagazine voor de Nederlandse man. Je leest ‘m elke maand om meer te weten over gezondheid, voeding, relaties en seks, fitness, carrière, psyche, persoonlijke verzorging & mode, avontuur en reizen. Je ontvangt elke maand een nieuwe Men’s Health. Plus: je kan als abonnee het magazine gratis digitaal lezen op je tablet. Je abonnement stopt overigens automatisch.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Als je vóór 7 april bestelt dan ontvang je het eerste nummer op 21 april 2017 en als je vóór 5 mei bestelt dan ontvang je het eerste nummer op 19 mei 2017, rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke maand verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.