Geen nieuwe meldingen

6, 12 of 24 nummers Muscle & Fitness, naar keuze incl. Het Grote Fitness Handboek

Muscle & Fitness

Tot 56% korting.
70+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

De pijlers zijn workouts, voeding, supplementen, bekende atleten en celebrities - interessant voor zowel ervaren als beginnende sporters.

Wat je krijgt

Kennis & ervaring vormen samen een krachtig duo, net als peper & zout, yin & yang en lezen & doen. Ervaar de kracht van de combi spieren & fitheid via maandblad Muscle & Fitness.

Kies uit 5 opties

  • € 14,99 voor 6 nummers Muscle & Fitness (waarde € 31,50)

  • € 27,99 voor 12 nummers Muscle & Fitness (waarde € 63)
  • € 32,99 voor 12 nummers Muscle & Fitness + Het Grote Fitness Handboek (waarde € 72,95)

  • € 54,99 voor 24 nummers Muscle & Fitness (waarde € 126)
  • € 59,99 voor 24 nummers Muscle & Fitness + Het Grote Fitness Handboek (waarde € 135,95)

Het eerste nummer wordt geleverd op 10 maart 2017.

Als je je veel bezighoudt met krachttraining is dit toonaangevende maandblad er eentje die je graag op de deurmat wil krijgen. Het magazine staat vol met informatie over workouts, voeding, supplementen, bekende atleten en celebrities. Sportschooleigenaren lezen het blad om op de hoogte te blijven van de laatste trends, beginnende sporters kunnen in dit blad veel leren over technieken en voeding en ervaren bodybuilders gebruiken het blad om inspiratie op te doen, zodat zij hun eigen sport- en voedingsschema kunnen blijven verbeteren.

Het Grote Fitness Handboek

Hierin staan basiskennis en -technieken beschreven. Dit boek bevat voor beginnende sporters waardevolle informatie over hoe zij het best van start kunnen gaan en voor ervaren sporters dient het als een nuttig naslagwerk waar alles op een overzichtelijke manier in terug te vinden is.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt op 10 maart 2017 rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke maand verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over F&L Publishing Group

Deze grote uitgeverij geeft verschillende tijdschriften uit onder de thema's: auto's, computers, design, fotografie, gloss, health, kennis en koken. Het doel van F&L Publishing Group is lezers kennis, inspiratie en nieuws in handen geven van het onderwerp van hun interesse. Je kan losse edities online bestellen of gaan voor een abonnement op jouw favoriete blad.