Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Papegaaienpark - ZOO Veldhoven

Kies optie

In een Notendop

Kijk je ogen uit en spot onder andere kleurrijke papegaaien, flamingo’s, ringstaartmaki’s en kamelen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 6,45 voor entree voor 1 kind van 3-12 jaar (waarde € 11)
  • € 7,95 voor entree voor 1 volwassene (waarde € 13)

Het klopt dat er in Papegaaienpark - Zoo Veldhoven nogal wat papegaaien zijn. De typische Blauwgele Ara bijvoorbeeld of de Kaketoe met zijn waanzinnige kuif. Maar ook dieren zonder vleugels zijn in deze dierentuin te bewonderen, zoals kamelen en maki’s. Kom je speciaal voor de vogels, dan kan je bij de kassa van het park een zakje speciale nootjes kopen waarmee je de papegaaien met een gerust hart kan voeren. Met een voerstokje kan je de vogels veilig voeren en van dichtbij bewonderen. Kijk wel even of ze niet op een speciaal dieet zijn of wellicht iets anders eten dan nootjes.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2019 op alle dagen van de week. Bekijk hier de openingstijden http://www.zooveldhoven.nl/bezoekersinformatie/openingstijden-route/.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt..
Meer info: kinderen tot 2 jaar krijgen gratis toegang tot het dierenpark. Parkeren is gratis. Het park is volledig rolstoeltoegankelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Papegaaienpark - ZOO Veldhoven

In dit park word je letterlijk welkom geheten door papegaaien. Papegaaienpark - ZOO Veldhoven heeft onderkomens die zoveel mogelijk zijn aangepast aan de natuurlijke leefomgeving van het dier. Je vindt er vooral tal van vogels, in alle kleuren, vormen en maten. Roofvogels, flamingo's, uilen, exotische vogels (zoals papegaaien, toekans en neushoornvogels), je ziet ze allemaal langskomen. Maar ook niet-gevederde vrienden heeft deze dierentuin in overvloed. Zo zijn er zebra's, ringstaartmaki's, bonte vari's en kamelen. Bij de verblijven vind je nuttige informatie en ook de medewerkers weten genoeg leuke feitjes te vertellen over de dieren. Tussen het apegapen door kunnen de kleintjes zich amuseren op de aanwezige toestellen buiten en in de overdekte Bamboe Jungle, terwijl de ouders op een terras een kop koffie of een glas fris drinken. Parkeren doe je er gratis en het park is volledig rolstoeltoegankelijk.