Geen nieuwe meldingen

Phantasialand Wintertraum: beleef dit attractiepark vlakbij Keulen met een dagticket voor € 25,50 p.p. 

Brühl

5.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Deze winter is Phantasialand nóg fascinerender met haar duizenden lichtjes, schaatsbaan en meer tijdens Phantasialand Wintertraum.

Over deze deal

Duitsland is een natie van voetbal, technologie, snelheid én een geweldig gevoel voor complete attractieparken die tot ver buiten de landsgrenzen beroemd zijn. Ga het ervaren net over de grens bij Keulen met een dagticket voor Phantasialand.

De deal

  • € 25,50 voor een dagticket Phantasialand geldig voor 1 persoon (waarde € 39,50)

Phantasialand is een overweldigend attractiepark voor het hele gezin, vlakbij Keulen. En deze winter is het weer tijd voor attractiepret, showspektakel en een zee van licht tijdens Phantasialand Wintertraum.

Het hele attractiepark is prachtig gedecoreerd en verlicht met duizenden lichtjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken. Ervaar de schaatsbaan, de winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden en natuurlijk de spannende attracties en de bijzondere shows.

Voor de allerkleinsten zijn er diverse kinderattracties en natuurlijk zijn er vele attracties voor het hele gezin of voor de echte waaghalzen. Beleef deze winter onder andere Chiapas, een supersteile wildwaterbaan. En stap samen in de spectaculaire hangende achtbaan Black Mamba, als je durft. Of ga met de hele familie in Maus au Chocolat en bepaal wie de beste muizenjager van Berlijn is. In de zomer van 2016 is het mysterieuze themagebied Klugheim geopend, waar je je in de Middeleeuwen waant. Laat je lanceren door multi-lanceer-achtbaan Taron of ga met het gezin in de grote familie-boomerang-achtbaan Raik. Ook in de winter ervaar je deze spectaculaire achtbanen, want zij zijn zelfs geopend bij temperaturen van -10°C.

Even bijkomen en genieten van een wintershow behoort ook tot de mogelijkheden. Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas, het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter van de perfecte winterdag zal een prachtig vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het oude Berlijn.

Phantasialand krijgt een 8,4 op Zoover (vastgesteld op 14-10-2016).

Veelgestelde vragen

1. Wanneer ontvang ik mijn ticket?

Je ontvangt je ticket(s) uiterlijk 16 november 2016 van TicketCounter. In de tussentijd zal je geen boekingsbevestiging ontvangen. Wanneer je je ticket niet volgens bovenstaand schema ontvangen hebt, kun je een e-mail sturen naar tickets_nl@groupon.nl. Check voor de zekerheid ook je spam inbox.

2. Hoe ontvang ik mijn ticket?

Je ticket wordt per e-mail toegestuurd door TicketCounter. Hiervoor wordt jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat gebruikt.

3. Hoe moet ik mijn tickets afdrukken?

Druk je ticket eenzijdig in hoge kwaliteit af op origineel A4-formaat en neem dit mee naar Phantasialand.

4. Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als je eenmaal je aankoop hebt afgerond, is annuleren niet meer mogelijk.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als dagticket voor Phantasialand (dagticket) van 19 november 2016 t/m 15 januari 2017. Bekijk hier phantasialand.de/nl/park/wintertraum de openingstijden.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je ontvangt je ticket(s) uiterlijk 16 november 2016 van Ticketcounter. Druk je ticket af en neem dit mee naar Phantasialand.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. Je ticket is geldig voor 1 persoon vanaf 4 jaar. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan TicketCounter. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop nu" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Ticketcounter. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Ticketcounter de gegevens verwijderen. Uiterlijk 16 november 2016 ontvang je via e-mail je toegangsbewijs; deze moet je afgedrukt meenemen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Phantasialand

Phantasialand ligt net over de grens, in het Duitse Brühl. Heel makkelijk te bereiken met auto en trein. Een bezoek aan het park laat zich prima combineren met bijvoorbeeld een weekendje Keulen of Düsseldorf. Beide steden bieden een rijk scala aan vertier en cultuur en je kunt er uitstekend shoppen of een biertje drinken.