Geen nieuwe meldingen

6 of 12 nummers Quest Magazine, het abonnement stopt automatisch

Quest Magazine

Tot 53% korting.
600+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Quest houdt zicht bezig met alles wat je altijd al hebt willen weten maar nooit eerder durfde vragen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 15,95 voor 6 nummers Quest Magazine (waarde € 33,90)
  • € 31,50 voor 12 nummers Quest Magazine (waarde € 67,80)

Kies voor een halfjaar- of jaarabonnement op Quest, waardoor je met 6 of 12 nummers op de hoogte blijft van de nieuwste, interessantste en leukste feitjes uit populair-wetenschappelijke hoek.

Quest Magazine

Quest is een maandelijks verschijnend tijdschrift dat kennis en vermaak op eigentijdse wijze combineert. Quest prikkelt met verrassende kennis over bijzondere én alledaagse onderwerpen als geschiedenis, sport, wetenschap, techniek, multimedia, natuur, psychologie en vele andere onderwerpen.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt op 18 juli 2017 rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke maand verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Quest Magazine