Geen nieuwe meldingen

Ripley's Believe It Or Not!

Ripley's Believe It or Not

Tot 40% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Verwonder je over de zeldzame mensheid en dito kunstwerken die de wereld rijk is en kom overal waar je loopt bijzondere voorwerpen tegen.

Wat je krijgt

Parkbee-actie

  • Entreeticket inclusief “Skip the line”
  • Locatie: Dam 21 in Amsterdam
  • Geldig t/m 30 juni 2020

Robert Ripley maakte er zijn levenswerk van de wereld rond te reizen om de meest opmerkelijke natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke en menselijke eigenaardigheden te verzamelen. Zijn vondsten worden in dit museum tentoongesteld om de essentie van oude beschavingen en hedendaagse kunst te bewaren voor toekomstige generaties

Het imposante gebouw staat bomvol levensgrote poppen van mensen die in het boek van Guinness World Records te vinden zijn. Zo kan je o.a. op de foto met de langste man ter wereld of met een van de dames die traditiegetrouw elk levensjaar een extra ring om haar nek laat plaatsen. Ook vind je de meest bijzondere kunstwerken die de naamgever - ontdekkings- en wereldreiziger - in zijn zoektocht naar het ‘ongelooflijke’ en ‘bizarre’ is tegengekomen.

En terwijl je kennismaakt met de zeldzame mensheid en dito kunstwerken die de wereld rijk is, verdwaal je in de Space Tunnel en speel je met optische illusies en interactieve mind-games. Ook kom je overal waar je loopt bijzondere voorwerpen tegen. Denk bijvoorbeeld aan de kaak van een reuzenhaai, een stukje Berlijnse muur en een enorme robot. Of je neemt plaats in de 5D-bioscoop waar je een eigen Virtual Reality-bril op krijgt.

Voorwaarden

Let op: de openingstijden van Ripley's Believe It Or Not! zijn tijdelijk aangepast naar 10.00 tot 17.00 uur (je kan dan binnen blijven tot 18.00 uur). Bekijk de actuele openingstijden op de website.

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Ripley's Believe It Or Not! vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2020 op alle openingsdagen. Met je "Skip the line"-ticket hoef je niet in de rij te staan.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen jonger dan 14 jaar hebben uitsluitend onder begeleiding van een volwassene toegang. Gratis toegang voor kinderen t/m 4 jaar. In verband met de drukte binnen wordt aangeraden om voor 12.00 of na 16.00 uur Ripley's te bezoeken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ripley's Believe It Or Not!

Dit interactieve museum op de Dam laat je kennismaken met intrigerende, vreemde en bijzondere aspecten van het leven. Ripley's is geschikt voor jong en oud, telt maar liefst vijf verdiepingen en biedt meer dan 500 bizarre exposities voor urenlang vermaak. Je verkent het museum in je eigen tempo en wandelt door 19 unieke galerijen. Met uitzicht op de historische Dam en een groot deel van de hoofdstad kan je na je bezoek plaatsnemen in de ruime loungeruimte op de bovenste verdieping voor een kop koffie of een glaasje fris met wat lekkers.

Instagram Facebook Twitter

Ripley's Believe It Or Not!

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Sightseeing of tour, Musea en galerieën