Schiphol Behind the Scenes-tour: ontdek hoe de grootste luchthaven van Nederland werkt

Schiphol

Tot 47% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Krijg een uniek kijkje achter de schermen met een bustoer van ruim een uur langs plekken op Schiphol waar je normaal niet kan komen.

Wat je krijgt


Bij het kampioenschap touwtjespringen voor steltlopers heb je hetzelfde als bij een bezoek aan een luchthaven: soms móet je gewoon zien hoe het eraan toe gaat. Zie ze vliegen tijdens de Schiphol Behind the Scenes-tour.

Kies uit 6 opties

  • € 4,99 voor een ticket geldig voor 1 kind (0-12 jr) (waarde € 7,75)
  • € 8,99 voor een ticket geldig voor 1 persoon (vanaf 13 jr) (waarde € 15,50)
  • € 16,99 voor een ticket geldig voor 2 personen (vanaf 13 jr) (waarde € 31)
  • € 24,99 voor een ticket geldig voor 3 personen (vanaf 13 jr) (waarde € 46,50)
  • € 32,99 voor een ticket geldig voor 4 personen (vanaf 13 jr) (waarde € 62)
  • € 19,99 voor een familieticket (2 volwassenen en 2 kinderen) (waarde € 35)

De toer is met een bus en duurt iets langer dan een uur. Je krijgt te zien wat er allemaal achter de schermen gebeurt op de luchthaven. Je komt op plekken waar je normaal gesproken niet kan komen. Schiphol Behind the Scenes start en eindigt op Schiphol Plaza. De toer gaat via het start- en landingsterrein naar Schiphol-Oost, langs de oude verkeerstoren, komt langs vliegtuighangars, rijdt naar de sneeuwvloot en brandweerpost Sloten en keert dan terug naar Schiphol Plaza. In de bus worden daarbij videobeelden en foto’s getoond waardoor je alles te weten komt over de luchthaven.

Luchthaven Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland, en een van de grootste van Europa met ongeveer 64 miljoen passagiers in 2016. Dit aantal groeit al jaren sterk, net als het aantal vliegtuigen dat er landt en vertrekt, wat er in datzelfde jaar ongeveer 479.000 waren. Om deze aantallen, en meer in de toekomst, te kunnen verwerken, is achter de schermen dag en nacht een ingenieuze organisatie aan de gang. Zie live hoe deze organisatie in z’n werk gaat met de Schiphol Behind the Scenes-tour.

Vertrektijden Schiphol Behind the Scenes-tour

  • Vertrek 1: 11:00 uur
  • Vertrek 2: 13:00 uur
  • Vertrek 3: 14:30 uur

Let op: reserveren is nodig want vol=vol.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2018.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je ontvangt je groupon via e-mail, boek daarmee uiterlijk 31 december 2018 je ticket. Boeken doe je op http://www.schipholbehindthescenes.nl/, met gebruik van je groupon-code. Je ontvangt dan een instapkaart. Entree uitsluitend met je afgedrukte instapkaart. Klik op "boek nu", selecteer de gewenste datum, tijd en het aantal tickets (data, tijden en aantallen die je niet kan selecteren, zijn reeds uitverkocht) en klik nogmaals op "boek nu".
Meer info: de toer is niet rolstoeltoegankelijk. Reserveren is noodzakelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schiphol Experience


Altijd al willen weten wat er zich achter de schermen afspeelt op Schiphol? Met deze bustoer van Schiphol Experience ontdek je de geschiedenis van de grootste luchthaven van Nederland, samen met alle geheimen... Zo zie je hoe de brandweer te werk gaat op een vliegveld, hoe een hangar er van dichtbij uitziet en wat er gebeurt als het sneeuwt. Tijdens de bustoer zie je video's en foto's zodat je niets mist.

Schiphol Behind The Scenes

Sightseeing of tour
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.