Geen nieuwe meldingen

De Uithof: 2 uur skiën of snowboarden in Den Haag

Sporttainment Center De Uithof

Resterende tijd beperkt!
Tot 50% korting.
600+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Ski of snowboard twee uur lang vrij tijdens een dagje wintersport dicht bij huis.

Wat je krijgt

  • 2 uur skiën of snowboarden
  • Op een 211 meter lange sneeuwbaan
  • Geldig voor zowel kinderen als volwassenen t/m 29 maart 2020

  • De piste is geschikt voor beginners én gevorderden
  • En heeft maar liefst 4 skiliften, zodat je direct weer naar boven kan
  • Exclusief materiaalhuur, het gebruik van skistokken is echter wel gratis

Op steenworp afstand van het strand van Kijkduin prijkt 365 dagen in het jaar een besneeuwde piste van 225 meter. Je kan 2 uur lang skiën of snowboarden op echte sneeuw. De temperatuur op de sneeuwbaan wordt continu op ongeveer -8 graden Celsius gehouden om de sneeuw uitstekend van kwaliteit te maken. Net zoals in de Alpen wordt ook de indoorpiste van De Uithof zeer regelmatig geprepareerd.

Een aantal praktische zaken:

  • Lockers zijn aanwezig, te huur voor € 1
  • Handschoenen zijn verplicht
  • Het dragen van warme kleding wordt aangeraden, het is immers -8 graden Celsius op de piste

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 maart 2020 op reguliere openingstijden volgens https://www.deuithof.nl/sneeuw/informatie-skien-snowboarden/. Niet geldig in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie. Niet geldig op 29 oktober 2019 tussen 19.00 en 22.00 uur en 7 december 2019 tussen 12.00 en 16.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: toon je groupon bij de kassa op je mobiel op afgedrukt. Exclusief materiaal en kleding. Niet geldig i.c.m. andere acties. De Uithof in niet rolstoeltoegankelijk. Tot en met 16 jaar is een helm verplicht. Heb je geen helm? Dan kun je deze huren op locatie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sporttainment Center De Uithof

De Uithof is een gigantisch sportcentrum in Den Haag met diverse area’s en activiteiten. Met zoveel vierkante meters is overal ruimte voor. De sneeuwhelling is bijvoorbeeld 211 meter lang en de ijsbaan telt 400 meter. Er is een ijshockeyhal, de beroemde kartbaan, een lasergamehal, een klimmuur en een healthclub. Daarnaast vind je er een zaak waar je schaatsen kan huren, kopen of laten slijpen, een aantal themabars en een gezellig Grand Café. De Uithof biedt ook ruimte voor vergaderingen en evenementen.

Sporttainment Center De Uithof

Sport of buitenactiviteit, Skiën & snowboarden, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.