Geen nieuwe meldingen

De Uithof: 2 uur skiën of snowboarden in Den Haag

Sporttainment Center De Uithof

Beperkte tijd beschikbaar!
Wordt veel gekocht!
910+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Ski of snowboard twee uur lang vrij tijdens een gezellig dagje wintersport dicht bij huis.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 maart 2020 op reguliere openingstijden volgens https://www.deuithof.nl/sneeuw/informatie-skien-snowboarden/. Niet geldig in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie. Niet geldig op 29 oktober 2019 tussen 19.00 en 22.00 uur en 7 december 2019 tussen 12.00 en 16.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: toon je groupon bij de kassa op je mobiel op afgedrukt. Exclusief materiaal en kleding. Niet geldig i.c.m. andere acties. De Uithof in niet rolstoeltoegankelijk. Tot en met 16 jaar is een helm verplicht. Heb je geen helm? Dan kun je deze huren op locatie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sporttainment Center De Uithof

De Uithof is een gigantisch sportcentrum in Den Haag met diverse area’s en activiteiten. Met zoveel vierkante meters is overal ruimte voor. De sneeuwhelling is bijvoorbeeld 211 meter lang en de ijsbaan telt 400 meter. Er is een ijshockeyhal, de beroemde kartbaan, een lasergamehal, een klimmuur en een healthclub. Daarnaast vind je er een zaak waar je schaatsen kan huren, kopen of laten slijpen, een aantal themabars en een gezellig Grand Café. De Uithof biedt ook ruimte voor vergaderingen en evenementen.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.