Geen nieuwe meldingen

Omniversum

Omniversum

Tot 40% korting.
10.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Daal af naar werelden waar geen ruimte voor vergissingen is tijdens de film Amazing Caves of duik in de onderwaterwereld van Under The Sea.

Wat je krijgt

De deal

  • € 6,99 voor een ticket voor een film naar keuze (waarde € 11,75)

Jouw ticket geeft op alle dagen van de week toegang tot een film naar keuze. Stap bijvoorbeeld in de Rocky Mountain Express en ga mee op reis, volg het meeslepende verhaal van een moeder-ijsbeer en leer meer over klimaatveranderingen of ontdek het regenwoud van Borneo. Door de koepelvorm van het theater lijkt het net alsof je deel uitmaakt van één van de bijzondere werelden die tentoongesteld worden. Of je nou met de hele familie, met je geliefde of in je eentje Omniversum bezoekt, er zit altijd wel een fascinerende film tussen.

Bekijk hier het actuele filmaanbod. Het aanbod wisselt regelmatig en is geschikt voor jong en oud. Kinderen jonger dan 4 jaar krijgen gratis toegang, mits zij bij de ouders op schoot zitten. Houd er echter rekening mee dat de grootte van het scherm in combinatie met het geluid overweldigend kan zijn voor zeer jonge kinderen.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Omniversum van 5 maart t/m 21 december 2018 (m.u.v. de meivakantie van 28 april t/m 13 mei 2018 en herfstvakantie van 20 oktober t/m 28 oktober 2018). Bekijk hier de openingstijden.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet verplicht.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Kinderen jonger dan 4 jaar hebben gratis toegang, mits zij bij de ouders op schoot zitten. De films duren circa 50 minuten. Niet geldig in combinatie met overige acties, kortingen en voorverkoopkaarten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Omniversum

Omniversum nodigt jong, oud en alles wat daar tussenin zit uit voor een bijzondere filmervaring in Den Haag. In dit koepeltheater kijk je namelijk niet alleen naar een film, je beleeft 'm. Met een scherm dat ongeveer 4.500 keer groter is dan een reguliere televisie en 15.0000 Watt aan geluid dat afkomstig is uit 36 speakers kruip je onder meer in de huid van wilde diersoorten en maak je kennis met een astronaut op ruimtereis, zónder daarvoor uit je stoel te hoeven komen. Ondanks het brede aanbod - waardoor er voor elke avontuurlijke filmliefhebber iets verrassends tussen zit - is de boodschap van dit unieke filmtheater duidelijk: als we ons gezamenlijk inspannen om onze planeet te beschermen en met respect omgaan met alles wat én iedereen die daarop leeft, hebben we een beter leven. Het Omniversum speelt hierop in door bezoekers op een virtuele wijze mee te voeren naar andere plaatsen en kennis over te brengen. Het theater is prima bereikbaar per bus of tram. Mocht je met de auto komen, dan parkeer je onder meer bij het naastgelegen Marriott Hotel of in de World Forum-garage.

Omniversum

Nachtleven, Film, Kinderactiviteiten, Kindershow en -evenement