sluit
TTD Launch
Kies optie

In een Notendop

Schaats 2 uur oud-Hollandsch op een sfeervolle schaatsbaan in de buitenlucht en warm je tussendoor op aan (vloeibare) versnaperingen.

Over deze deal

  • Ticket voor 2 uur schaatsen bij Winter Village
  • Inclusief schaatshuur
  • Data:
    • 22 november 2019 t/m 5 januari 2020 in Laren - Brink
    • 7 december 2019 t/m 5 januari 2020 in Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart
    • 30 november 2019 t/m 12 januari 2020 in Schiedam - Stadserf

Winter is Coming: het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet sta je tot je enkels in de sneeuw. Voorkom een winterdip en bezoek samen met je geliefde, gezin, vrienden of collega’s het sfeervolle Winter Village. Met een schaatsticket heb je toegang tot de in totaal 450 m² aan schaatsbanen in Laren, Schiedam of Amstelveen.

Winter Village is een buitenevenement met sfeervolle ijsbanen, veelzijdige sportactiviteiten en horecavoorzieningen. De ijsbanen zijn niet overdekt, simpelweg omdat Winter Village van mening is dat schaatsen in de buitenlucht het fijnste is. Er worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud, denk daarbij aan schaatslessen, discoschaatsen, schoolschaatsen en meer. Voor de kleintjes is er op elke dinsdagochtend van 09.00-11.00 uur peuterochtend, zodat ook zij op hun gemak van het ijsplezier kunnen genieten. En mocht je onverhoopt toch afkoelen, dan zijn er op de aanwezige kerstmarkt voldoende (vloeibare) versnaperingen te verkrijgen om je mee op te warmen zoals een kaasfondue.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Winter Village op één van de drie locaties.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Een schaatsticket geeft je max. 2 uur toegang tot de schaatsbaan, huur van schaatsen is inbegrepen. Noren of klapschaatsen zijn niet toegestaan op de schaatsbaan. Handschoenen zijn verplicht op de ijsbaan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stichting Winter Village