Geen nieuwe meldingen

Tickets voor dinosaurus-expo World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht

World of Dino's

Kies optie
Meer dan 10 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Sta oog in oog met ruim 80 levensgrote en bewegende dinosaurussen bij World of Dinos, een van de grootste dino-expo’s van Europa.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Ticket(s) voor World of Dinos
  • Voor een kind of een volwassene
  • Data: 12 en 13 december en 19 december 2020 t/m 3 januari 2021
  • Tijden
    • Dagelijks van 10.00 - 18.00 uur
  • Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
  • Hoeveelheid kaarten is beperkt, op=op

Let op: in verband met corona-maatregelen is er een maximum aan het aantal bezoekers. Hierom is het noodzakelijk dat er ook voor baby’s (0-2 jaar) een ticket wordt besteld. Dit ticket is gratis.

Bij World of Dino’s stap je even een andere wereld in. Deze enorme reizende Dino Expo is onderverdeeld in verschillende werelddelen waar je als bezoeker oog in oog komt te staan met maar liefst 80 dinosaurussen. De dino’s zijn levensgroot, bewegen én maken geluid. Zo aanschouw je een huiveringwekkende T-rex en de imposante Triceratops in hun natuurlijke omgeving.

Hoe leefden dino’s vroeger, hoe groot waren ze en wat stond er op het menu? Als je dit altijd al hebt willen weten of korte metten wil maken met de ‘waarom-fase’ van je kids, dan zit je goed bij World of Dinos.

De combinatie van licht- en geluidsspektakel zorgt voor een unieke experience voor jong en oud. Maar er is nog veel meer te doen tijdens de expositie. Zo kunnen kinderen fossielen opgraven, een ritje maken op dino’s, een speurtocht doen en interessante documentaires kijken in een heuse dinoscoop. En is er een kidszone, waar kinderen met VR-machines een virtuele dinowereld betreden.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop op 12, 13 december en 19 december 2020 t/m 3 januari 2021.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Bestellen: let op: je groupon is niet je entreebewijs, reserveer z.s.m. je entreebewijs online op worldofdinos.nl/groupon om teleurstelling te voorkomen. Lees hiervoor de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: in verband met corona-maatregelen zit er een maximum aan het aantal bezoekers. Hierom is het noodzakelijk dat er ook voor baby's (0-2 jaar) een ticket wordt besteld. Dit ticket is gratis. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Als het evenement wordt geannuleerd vanwege overmacht of enige aanbeveling van het ministerie van Volksgezondheid, krijg je natuurlijk de volledige aankoopprijs vergoed. Als een evenement wordt uitgesteld, betalen we het betaalde aankoopbedrag op verzoek terug.

Over World of Dino's