Set van 5 Glamza kerstcrackers, Secret Beauty Treats

Glamza Kerstcrackers

Kies optie
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze kartonnen kerstcrackers kunnen cosmetica of schoonheidsaccessoires bevatten om gasten te verrassen.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Groupon biedt deze set van 5 Glamza-kerstcrackers aan, gedistribueerd door Global Fulfillment Ltd**

  • Set van 5 kerstcrackers
  • Merk: Glamza
  • Elke cracker kan worden bijgevuld met cosmetisch product of schoonheidsaccessoire voor nagels, lippen, ogen, gezicht, haar
  • Veelzijdig en geschikt voor vele toepassingen
  • Materiaal: karton, papier
  • Afmetingen: 36,5 x 6,5 x 6,5 cm

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs.Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Global Fulfillment Ltd, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Forevercosmetics van 23-09-2021.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Global Fulfillment Ltd. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: info@global-fulfillment.co.uk. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: 73 Francis RoadB16 8SP BirminghamWest Midlands GB..

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.