Geen nieuwe meldingen

Global Testing Lab

Laat je lijf testen op intolerantie voor 300 of 600 verschillende stoffen via Global Testing Lab

Tot 77% korting.
490+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Door een haar op te sturen word je getest op intolerantie voor 300 of 600 items, waaronder voedsel, non-food items en pollen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor een 300 item-intolerantietest voor 1 pers. (waarde € 59)
  • € 19,99 voor een 600 item-intolerantietest incl. voedingsanalyse en metaalgevoeligheid voor 1 pers. (waarde € 89)
  • € 39,99 voor een 600 item-intolerantietest incl. voedingsanalyse en metaalgevoeligheid voor 2 pers. (waarde € 159)

De 300 item-intolerantietest test op 300 verschillende stoffen, onder meer voedsel, non-fooditems, pollen en planten die in de tuin worden gevonden. Deze test omvat de meest voorkomende etenswaren zoals tarwe, zuivel en vlees.

Bij de 600-item-intolerantie-test wordt je gevoeligheid getest voor 600 verschillende stoffen, waaronder voedsel, vitamines en mineralen, metalen, non-food items en pollen en planten die in de tuin worden gevonden. De test bevat een breed assortiment aan zuivel, tarwe, eieren, fruit en groenten.

Via de website van Global Testing Lab bestel je de test(s). Per e-mail krijg je een formulier en instructies. Dit lab test op haar dat in een gesloten zakje per post opgestuurd moet worden.

Postadres
Test Uw Intolerantie
Mauritskade 55-c
1092 AD
Amsterdam

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 2 september 2019.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 2 september 2019 je test. Bestellen doe je op https://www.globaltestinglab.com/nl/ door de door jou gekozen test(s) te selecteren met gebruik van je groupon-codes en de stappen op de website te volgen.
Meer info: voor het verzenden van het haarmonster is 1 postzegel nodig. Het adres is: Test Uw Intolerantie, Mauritskade 55c, 1092 AD te Amsterdam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Global Testing Lab

Global Testing Lab is een testcentrum in het Verenigd Koninkrijk dat een indicatie kan geven over allergieën en intoleranties door middel van het analyseren van druppels bloed en haar. Niet alleen jouw eigen haar, maar bijvoorbeeld ook dat van je huisdier. Je krijgt via e-mail een uitgebreide instructie en een formulier toegestuurd. Aan jou de taak een paar druppels bloed of een paar haartjes te verzamelen en die op te sturen per post. Er wordt getest op zowel voeding als op nonfood-items. Zodra je monster bij de testfaciliteit is ontvangen, ontvang jij binnen 7 tot 14 werkdagen de testresultaten.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.