Geen nieuwe meldingen

Global Testing Lab

Laat testen of je een tekort hebt aan vitaminen en mineralen via Global Testing Lab

Tot 66% korting.
350+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Door een haar op te sturen wordt er getest of je een tekort hebt aan vitaminen en mineralen, naar keuze met een voedselintolerantie-test.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor een test op een tekort aan vitaminen en mineralen (waarde € 39)
  • € 19,99 voor een test op een tekort aan vitaminen en mineralen + voedselintolerantie-test (waarde € 59)

De test op een tekort aan vitaminen en mineralen test het niveau van meer dan 50 verschillende soorten essentiële vitaminen en mineralen in je lichaam, onder meer calcium, vitamine B1, B6, D en meer. Het testresultaat geeft weer welke stoffen aangevuld kunnen worden en in welk eten je dit kan vinden.

Bij de voedselintolerantie-test wordt je gevoeligheid getest voor 100 verschillende soorten etenswaren, waaronder noten, fruit, vlees, vis, zuivel en kruiden.

Via de website van Global Testing Lab bestel je de test(s). Per e-mail krijg je een formulier en instructies. Dit lab test op haar dat in een gesloten zakje per post opgestuurd moet worden.

Postadres
Test Uw Intolerantie
Mauritskade 55-c
1092 AD
Amsterdam

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2020.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 januari 2020 je test. Bestellen doe je op https://www.globaltestinglab.com/nl/ door de door jou gekozen test(s) te selecteren met gebruik van je groupon-codes en de vervolgstappen op de website te volgen.
Meer info: voor het verzenden van het haarmonster is 1 postzegel nodig. Het adres is: Test Uw Intolerantie, Mauritskade 55c, 1092AD te Amsterdam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Global Testing Lab

Global Testing Lab is een testcentrum in het Verenigd Koninkrijk dat een indicatie kan geven over allergieën en intoleranties door middel van het analyseren van druppels bloed en haar. Niet alleen jouw eigen haar, maar bijvoorbeeld ook dat van je huisdier. Je krijgt via e-mail een uitgebreide instructie en een formulier toegestuurd. Aan jou de taak een paar druppels bloed of een paar haartjes te verzamelen en die op te sturen per post. Er wordt getest op zowel voeding als op nonfood-items. Zodra je monster bij de testfaciliteit is ontvangen, ontvang jij binnen 7 tot 14 werkdagen de testresultaten.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.