sluit
Gebruik code UITJES20 en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

GlowGolf Rotterdam

Rhijnspoor 277, Capelle a/d IJssel

Karaoke en glow-in-the-dark minigolf-arrangement voor 6, 8 of 10 pers. bij GlowGolf Capelle

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je een uur lang horen in een persoonlijke karaokekamer en schitter daarna in het donker door de rest op de 15 holes te verslaan.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
S
Sabrina
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 28, 2021
Top!
C
Claudia
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
november 16, 2021
Goed

Over deze deal

Mensen in hokjes plaatsen is in geen enkel geval een goed idee, tenzij het om een karaokeavond gaat waarbij zelfrespect en het gehoor van niet-voorziene luisteraars op het spel staan. Neem jezelf – en anderen – in bescherming en zing het hoogste lied met een privé karaokeparty bij GlowGolf Rotterdam.

Kies uit 3 opties

  • € 59,99 voor een privé karaokeparty & Glowgolf - 6 pers. (waarde € 111)
  • € 79,99 voor een privé karaokeparty & Glowgolf - 8 pers. (waarde € 148)
  • € 99,99 voor een privé karaokeparty & Glowgolf - 10 pers. (waarde € 185)

Tijdens deze feestelijke middag of avond krijg je één drankje. Uiteraard is er de mogelijkheid voor de dorstige en hongerige spelers om meer te bestellen.

En met deze deal krijg je sowieso een uur lang toegang tot een persoonlijke karaokekamer. Daar staan een karaokemachine, microfoon en televisie met de liedteksten. Kortom: alles wat je nodig hebt om een nieuwe popster te worden. Het enige wat jij nog hoeft toe te voegen, is een engelenstem. Mocht je hier nou niet over beschikken, niet getreurd, de deur kan dicht, zodat alleen je vrienden/familie van je geluid kunnen ‘genieten’.

Daarnaast beschikt GlowGolf over 15 overdekte banen waarop je een rondje midgetgolf mag spelen in een fluorescerend decor: je begint in een onderwaterwereld en volgt dan al spelend de evolutie door weer aan land te gaan en te eindigen in de jungle. De banen worden uitgelicht door blacklights zodat de ballen, de banen zelf en het decor ‘licht geven’.

Het is mogelijk om meerdere groupons te combineren tot een maximum van 16 personen. De persoonlijke karaokekamers bieden namelijk ruimte voor zoveel zangers en zangeressen. Maar dan moet je wel érg zeker van je zaak zijn… Of gewoon graag voor schut staan bij je vrienden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 226 1246, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Incl. 1 consumptie per persoon (bier, wijn, fris). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over GlowGolf Rotterdam

Kinderfeestjes, familie-uitjes en werkuitjes - gezinnen, vrienden, vriendinnen en collega's - GlowGolf Rotterdam aan het Rhijnspoor in Capelle aan de IJssel staat open voor alles en iedereen. Bijvoorbeeld het klassieke spelletje midgetgolf, maar dan 'indoor' speel je hier. In een donkere ruimte met blacklight ervaar je speciale schilderingen, vloerbedekking, golfbanen, medespelers en jouw glimlach zoals je die zelden meemaakte. Daarnaast kan je je vrijwillig laten opsluiten in een van de twee escaperooms. Samen met je team is het zaak de sleutel tot succes en de uitgang te vinden. Of je sluit jezelf en je metgezellen op in een van de persoonlijke karaokekamers. Met behulp van een karaokemachine, een tv met liedteksten en microfoon kom je er snel genoeg achter wie de nachtegaaltjes van de familie of vriendengroep zijn - en wie niet.