Geen nieuwe meldingen

Go with the Flo

Go with the Flo

Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop

Compleet verzorgde sportieve midweek in juli of augustus met bijvoorbeeld tennis, golfsurfen, mountainbiken en powerkiten.

Wat je krijgt

Kies uit 9 opties

ma 10 t/m vrij 14 juli 2017

  • € 199 voor een jeugdkamp zonder overnachting (waarde € 450)
  • € 299 voor een jeugdkamp met overnachting (waarde € 700)

ma 24 t/m vrij 28 juli 2017

  • € 199 voor een jeugd- of tienerkamp zonder overnachting (waarde € 450)
  • € 299 voor een jeugd- of tienerkamp met overnachting (waarde € 700)

ma 31 juli t/m vrij 4 augustus 2017

  • € 199 voor een jeugd- of tienerkamp zonder overnachting (waarde € 450)

ma 14 t/m vrij 18 augustus 2017

  • € 199 voor een jeugdkamp zonder overnachting (waarde € 450)

ma 21 t/m vrij 25 augustus 2017

  • € 199 voor een jeugdkamp zonder overnachting (waarde € 450)

ma 28 augustus t/m vrij 1 september 2017

  • € 199 voor een jeugd- of tienerkamp zonder overnachting (waarde € 450)
  • € 299 voor een jeugdkamp met overnachting (waarde € 700)

“Ik verveel me!”. Waarschijnlijk is dit de meest gehoorde uitspraak van jongeren tijdens de zomervakantie. Hier is de oplossing. Tijdens het zomerkamp van Go with the Flo razen je pubers samen met leeftijdsgenoten de hele week uit met allerlei sportieve activiteiten. Niet alleen leuk, maar ook supergezond. Kids van 5 t/m 12 jaar zijn van harte welkom bij het jeugdkamp en kinderen van 13 t/m 17 jaar bij het tienerkamp.

Tijdens dit sportieve zomerkamp staat er een hele reeks activiteiten op het programma. Denk aan tennis, golfsurfen, powerkiten, banaan-varen, strandactiviteiten, een boottocht en mountainbiken. Voor de oudere jeugd staan er stevige wedstrijdgerichte trainingen op het programma, waarbij zij zich technisch, tactisch, conditioneel en mentaal verder kunnen ontwikkelen. Let op: de activiteiten zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het weer. Kijk hier voor meer informatie over de activiteiten. Na afloop krijg je een heus Go with the Flo-diploma mee voor aan de muur.

Brengen en ophalen

Tijdens het zomerkamp zónder overnachtingen is je puber van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur onder de pannen. De ophaal- en afhaallocatie is het tennispark Parnassia in Bergen aan Zee (Parkweg 4). Op vrijdag worden de deelnemers verwacht bij de Go with the Flo-bootjesverhuur op de Bergerweg 82. Blijf je overnachten dan slaap je in tenten van de organisatie op de Camping op de Voert, op het terrein van boerderij Jonker op de Voert in Bergen. Of neem je eigen tent mee - en sowieso je eigen slaapzak en matje.

Eten en drinken

Van al dat bewegen krijg je honger en dorst. Iedereen die niet overnacht, krijgt dagelijks een lunch en tussendoortjes. Degenen die wel overnachten krijgen elke dag ontbijt, lunch, tussendoortjes en een diner. Allergieën kunnen worden doorgegeven bij het reserveren. Ondanks de tussendoortjes is het verstandig zelf iets kleins mee te nemen, bijvoorbeeld een energiereep. Lees hier meer over het eten.

Vrijdagavond Amerikaanse BBQ

Om de week goed af te sluiten wordt er op vrijdagavond een Amerikaanse BBQ georganiseerd. Aan het begin van de week hangt er op de entreedeur een intekenlijst hiervoor. De BBQ kost niets, want iedereen neemt zelf iets te eten mee: vlees, vis, groenten, kies wat je lekker vindt. Go with the Flo zorgt in ieder geval voor knakworstjes en broodjes. Tijdens de barbecue vindt ook de diploma-uitreiking plaats. Als je verhinderd bent, geef dat dan even door aan de leiding, dan krijg je je diploma eerder.

Begeleiding

De begeleiding is in handen van eigenaar Florian Labij van der Pol. Ook zal er assistentie zijn van studenten die de opleiding Sport en Bewegen volgen, zowel op MBO- als HBO-niveau. Er zal één begeleider zijn op 5 à 6 deelnemers.

Wat neem je mee?

Behalve een goed humeur heb je nog een aantal andere dingen nodig, lees hier wat je mee moet nemen. Als je blijft overnachten, dan breng je je slaapspullen de betreffende maandag zelf naar Camping op de Voert.

Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een kamp in de periode van 10 t/m 14 juli, 24 t/m 28 juli, 31 juli t/m 4 augustus, 14 t/m 18 augustus, 21 t/m 25 augustus, 28 augustus t/m 1 september of 28 augustus t/m 1 september. 2017
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online vóór 22 mei 2017 op http://www.zomersportkampen.nl/all-in-kamp-2#signuppertje, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Een annuleringsverzekering à € 20 kan je bij Go With The Flow afsluiten. Het jeugdkamp is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en het tienerkamp voor kinderen van 13 t/m 17 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Go with the flo

Go with the flo verzorgen tennislessen, sportieve zomerkampen en bedrijfsuitjes. Ook verhuren ze boten en scooters. Wanneer je op zoek bent naar een sportieve dag in Bergen (Noord-Holland) met een kleine of grote groep, dan organiseert Go with the flo met alle liefde een bedrijfsuitje of een teambuilding-dag.

Go with the Flo

Kinderactiviteiten, Kinderkamp