Geen nieuwe meldingen

Golf 4 Iedereen

Een maand onbeperkt golflessen tot 4 personen bij Golf 4 Iedereen in Voorschoten

Tot 75% korting.
Kies optie

In een Notendop

Leer in een maand tijd de basics van golfen van een professional met: baanles, afstanden slaan, kort spel, clubkeuze en put- en swingles.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een maand onbeperkt golflessen voor 1 pers. (waarde € 60)
  • € 34,99 voor een maand onbeperkt golflessen voor 2 pers. (waarde € 120)
  • € 59,99 voor een maand onbeperkt golflessen voor 4 pers. (waarde € 240)

Leer in een maand tijd de basics van golfen van een professional met: baanles, afstanden slaan, kort spel, clubkeuze en put- en swingles. De lessen zijn geschikt voor iedereen, zelfs als je nog nooit een golfclub in de hand hebt gehad.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op anneke@golf4iedereen.nl, o.v.v. Groupon en je naam/persoonsgegevens.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Na aanmelding via e-mail ontvang je een link met de online agenda van Golf 4 Iedereen van waaruit lessen kunnen worden gereserveerd. De maand les start vanaf de eerste lesdag. Lessen worden gegeven in groepsverband met een max. van 8 personen. Bij minder dan 3 deelnemers gaat de les niet door. Je mag maximaal één les per dag en maximaal 4 lessen per week volgen. Clubs zijn in bruikleen aanwezig, balletjes voor de driving range kunnen bij de golfclub zelf worden gekocht voor € 1 per 20 balletjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Golf Travel Service

Bij de Voorschotense Golfclub aan de voet van Leiden biedt Golf Travel Service golf voor iedereen. Golfprofessionals Joop en Anneke Soonius bieden al 15 jaar lang lessen aan die bij elk golfniveau en elke golfambitie passen. Van de leek die nog nooit een club heeft aangeraakt tot de geoefende golfer die zijn handicap graag wil aanscherpen. Dit kan middels één- of tweedaagse stoomcursussen, meerdere groepslessen of privélessen. Zo leer je de verschillende aspecten van golf onder de knie te krijgen en een aardig balletje te raken. Bijvoorbeeld het afslaan, de bal over lange en korte afstanden spelen, putten en welke club wanneer te gebruiken. Mocht je het gevoel en de handicap hebben dat je er helemaal klaar voor bent, dan behoort een georganiseerde golfreis ook tot de mogelijkheden. Als een ware Joost Luiten kan je een balletje slaan in de Algarve of Lissabon in Portugal of net over de grens in Anholt, Duitsland.

Golf 4 Iedereen

Sport, Golf, Sport of buitenactiviteit
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.