Geen nieuwe meldingen
Tot 51% korting.
31 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Zonder Handicap54 speel je negen of achttien A- en/of B-holes die je alle ruimte geven om je spel te ontwikkelen in een bosrijke omgeving.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Als golfer is het leven zo slecht nog niet. Balletje slaan. Balletje nakijken. Korte wandeling. En nog een balletje slaan. En nakijken. Beleef 9 of 18 holes in Spaarnwoude.

Kies uit 6 opties

  • € 9,99 voor 9 A- of B-holes voor 1 pers. (waarde € 19)
  • € 18,99 voor 9 A- of B-holes voor 2 pers. (waarde € 38)
  • € 36,99 voor 9 A- of B-holes voor 4 pers. (waarde € 76)

  • € 17,99 voor 18 A- en/of B-holes voor 1 pers. (waarde € 35)
  • € 34,99 voor 18 A- en/of B-holes voor 2 pers. (waarde € 70)
  • € 67,99 voor 18 A- en/of B-holes voor 4 pers. (waarde € 140)

Bij Golfbaan Spaarnwoude krijg je de ruimte. Letterlijk, omdat de baan in een wijd en imposant natuur- en recreatiegebied ligt. En figuurlijk, omdat je kan kiezen voor A-holes, B-holes of allebei, en voor 9 holes of 18.

De A-holes zijn onderverdeeld in zeven par-3 en twee par-4 holes. Met zijn vergevingsgezinde fairways, uitdagende waterpartijen en strategisch gelegen bunkers haalt deze baan het beste naar boven bij de ervaren golfer. Voor de spelers met een hogere handicap zal scoren niet eenvoudig zijn, maar deze holes geven hen alle ruimte om hun spel te ontwikkelen. Met een gemiddelde lengte van 176 meter zijn deze qualifying holes ook bijzonder geschikt voor het behalen van de handicap. Menig golfer heeft hier het felbegeerde GVB/Handicap54 gehaald waardoor deze baan bij velen een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten.

Al bij de eerste afslag vragen de B-holes speltechnisch om beheersing, navigatie en inzicht. Ondanks zijn relatief korte holes (gemiddeld 151 meter) blijkt deze kleine baan in de praktijk hierdoor niet eenvoudig om te spelen. Voor golfers met een lage handicap leidt onderschatting meer dan eens tot een ander resultaat dan verwacht, terwijl bogey-spelers vaak met een glimlach op het terras zitten wanneer zij hun scores met een drankje evalueren.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2018 op alle dagen van de week (starttijd vanaf 14.00 uur).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur en maximaal 7 dagen van tevoren online via http://www.golfbaanspaarnwoude.nl/on-line-reserveren/ met gebruik van je groupon-codes. (Een account aanmaken is verplicht)
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief materiaalhuur, op locatie kunnen er losse clubs en sets worden gehuurd. Geen Handicap54 vereist. Voucher is alleen geldig voor de A- of B-holes (of beide indien optie 4, 5 of 6 is aangeschaft). Voucher is geldig voor een starttijd na 15.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Golfbaan Spaarnwoude

Golfbaan Spaarnwoude is met 5 banen en 66 holes in totaal de grootste en de meest veelzijdige golfbaan van Europa, gelegen in het natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude.

De holes liggen in een overwegend bosrijke omgeving afgewisseld met uitdagende waterpartijen. Centraal ligt lunch- en diner restaurant Graan voor Visch, de gezellige ontmoetingsplaats waar de fraaie terrassen uitzicht geven op de golfbaan, de driving range en andere oefenfaciliteiten. Met zes 9-holes banen en twaalf pitch & putt-holes wordt zowel de beginnende als de ervaren golfer uitgedaagd.

Golfbaan Spaarnwoude

Sport, Golf, Sport of buitenactiviteit